"Cu produsele HERBAGETICA am reușit să scap de kilogramele depuse în timpul sarcinii"

Cititor Formula AS
Vreau să vă mulțumesc pe această cale pentru toate articolele din "Formula AS" care m-au ajutat foarte mult să trăiesc o viață mai sănătoasă, să mă simt mai bine și să fiu tot mai informată despre ce e sănătos.

După nașterea celui de al doilea copil, am rămas cu 10 kg în plus, de care am încercat să scap, apelând la cure cu tot felul de limite la alimente. După a doua cură, când am pus la loc kilogramele, am renunțat. Întâmplător, am dat peste un produs de slăbit despre care pot spune că mi-a schimbat viața. Este vorba despre Detox Complet, produs de Herbagetica, care m-a ajutat să slăbesc foarte mult. Până să vorbesc cu specialistul de la Herbagetica, nu am știut că înainte de orice slăbire trebuie să se detoxifieze foarte bine organismul. Mi-am dat seama atunci că de fapt eu nu făcusem niciodată o detoxifiere și nici măcar nu știam ce importantă este și ce bine te simți. Am început cura cu Detox Complet, care se ia 3 zile și care face detoxi­fierea la nivel celular, țesuturi și colon. Am început cura vineri dimineață. Adevărul este că am fost mare parte din timp pe toaletă, dar cred că merită efortul, pentru ceva ce te ajută atât de mult. Am băut mai mult de 2 litri de apă pe zi, ca să mă hidratez. Am continuat apoi cura cu Cicoare Extract, un produs pentru slăbit, care m-a ajutat foarte mult să nu mai mănânc dulciuri (doamnele grăsuțe știu despre ce vorbesc) pe care l-am luat în jur de o săptămână. Slăbisem deja 4 kilograme și mă simțeam și foarte bine, cu energie. Cei de la Herbagetica mi-au recomandat apoi să con­tinuu cura cu Aloe Ferox, timp de o săptămână. Am slăbit în total mai mult de 6 kilograme! Sunt foarte încântată și vă recomand cu căldură produsele lor. Tot acum am aflat cât de important este să citești eticheta unui produs și cât de important este ca medicamentele naturiste să conțină extract de plantă și nu doar plantă măcinată. Extractul este mult mai puternic decât sim­pla plantă. Am început și să fac puțină mișcare, să merg pe jos mai mult și să fiu mai atentă la ce mă­nânc. Acum mă simt excelent, am dat jos kilogramele nedorite. Nu mai am pungi și cearcăne la ochi, nu mai am picioarele umflate! E o mare ușurare să mă simt bine în corpul meu! Am continuat, începând de luna aceasta, cu AFA și Siliciu Organic, tot de la Her­bagetica. AFA mi-a fost recomandat pentru ridicarea imu­nității, pentru că orice organism e slăbit după ce pierde kilograme, și Siliciul Organic, pentru întine­rire, pentru piele frumoasă, ten, păr și unghii, care și ele au nevoie de ajutor.
Sper să îmi publicați scrisoarea și să se bucure și alte cititoare de aceste produse minunate care mi-au schimbat viața!
LUMINIȚA UNGUREANU, 35 ani - Bacău, tel. 0749/94.35.20