"Vreau ca toată lumea să știe cât de eficientă este argila!"

Cititor Formula AS
Sunt kinetoterapeut și chiropractor, iar în meseria mea am întâlnit de-a lungul anilor oameni cu multe probleme de sănătate, care făceau tratamente alopate și totuși n-aveau rezultate.

Eu însumi am avut o problemă, dar medicina alopată nu mi-a dat șanse. Culmea e că ajunsesem în faza aceasta tot din cauza medicației recomandate de medici! Practic, sistemul meu imunitar era la pământ. Simțeam că mă apro­piam de declinul vieții și începusem să mă pregătesc de plecarea la Domnul... Atunci, am început să mă documentez temeinic cum pot să scap. Aveam multe organe care nu mai funcționau corespunzător: pro­bleme digestive serioase, ulcer la stomac, probleme cu rinichii (aș putea scrie o listă întreagă)!... Problema cronică era însă o candidoză care se întindea din esofag până la zona anală. Am început cu detoxifieri și curățarea colonului, m-am simțit ceva mai bine, dar nu în mod deosebit, iar atunci am decis să folosesc argilă în cantități mari, exact cum am citit în "For­mula AS". Se vedea din zi în zi cum capăt energie, începusem să am scaun normal, am ieșit din starea de depresie și am devenit mai optimist. Am ținut cura continuu, timp de aproape un an, și mi-am revenit total. Aceasta-i povestea vindecării mele și pot spune cu mâna pe inimă că dacă nu foloseam argila, nu mă vindecam.
Am mulți clienți cărora le-am recomandat argila pentru diferite afecțiuni. Cel mai interesant a fost cazul unui tânăr de 28 de ani care avea o malformație la unul dintre rinichi și fusese operat, pentru că nu mai funcționa bine. După operație, i s-a spus că există mari șanse să-l piardă. Eu i-am recomandat cura cu argilă și, după câteva luni, am primit un telefon de la el - voia să vină să mă vadă. Când a sosit la cabinet, a adus cu el analizele vechi și pe cele recente. Rinichiul se refăcuse complet, era aproape identic cu cel sănătos! Doctorul lui a zis că e o minune, pentru că din punct de vedere nefrologic era terminat, fără mari șanse de recuperare, în ciuda tratamentelor medicamentoase urmate.
V-am scris aceste rânduri pentru că sunt un cititor fidel al revistei și vreau ca toată lumea să știe cât de eficientă este cura cu argilă! Ar fi păcat ca bolnavii să ajungă la tratamente chimice (care fac mai mult rău, ca în cazul meu) sau operații, când soluția este atât de ieftină și simplă! Vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru oameni și vă felicit că, prin intermediul cuvintelor, reușiți să alinați dureri trupești și sufletești!
AURELIAN CRISTIAN CHIRICĂ - tel. 0723/52.48.21, e-mail: cristikiropraxy@yahoo.com

Argila ALGO poate fi comandată la tel. 0258/86.56.77 sau la adresa: Str. Octavian Goga nr. 2A, Alba-Iulia, jud. Alba, cod 510150