"Cu produsele de la Herbagetica reușesc să fac față răcelilor"

Cititor Formula AS
Dragă "Formula AS", sunt foarte încântată să îți scriu o scrisoare de mulțumire! Aș vrea să recomand cu cea mai mare încredere niște produse foarte bune, de mare efect acum, când începe sezonul rece.

În fiecare toamnă, eu fac câte o cură de imunizare și de doi ani folosesc produsele celor de la Herbagetica, ca să ajut organismul să facă față răcelilor. Sunt foarte încântată să recomand cititorilor dvs. ImmunitySTEM (care înainte se numea Imunostim). Îl folosesc în fiecare zi, timp de o lună, câte o capsulă, de 3 ori pe zi, împreună cu vitamina C organică, din care iau la fel, câte o capsulă, de 3 ori pe zi. Chiar și pentru fetița mea, de 5 ani, folosesc 3 capsule pe zi, iar anul trecut, când încă mai bea laptele cu biberonul, îi desfăceam capsulele și i le puneam în lapte. Merge la grădiniță și e singura care nu a răcit în prima lună. De asemenea, îi dau în fiecare seară o linguriță de miere, amestecată cu 3 lingurițe de zea­mă de lămâie. Îi place foarte mult la gust, iar eu sunt foarte încântată că nu mai răcește. Am descoperit produsele celor de la Herbagetica acum doi ani, când bunica mea era foarte răcită. Din cauza imu­nității scăzute, în fiecare an, iarna, răcea foarte tare și mereu trebuia să fie cineva cu ea și s-o îngrijească. A făcut o cură de 3 luni de imunizare, cu Immu­nitySTEM și Aspirină organică. Aspirina a ajutat-o foarte mult cu durerile de oase, care îi apăreau mereu, cât timp era rece. Acum, înainte să vină frigul mare, îi fac câte o cură de 3 luni și împreună cu Aspirina orga­nică, o ajută și în problemele ei cu inima, să se sim­tă mult mai bine.
Am recomandat tuturor prietenilor mei aceste medicamente care mie îmi ușurează viața. Am fost foarte încântată când am descoperit că de fapt și ei folosesc medicamente de imunizare de la Herbagetica. Sper ca cititorii "Formulei AS" să fie la fel de încân­tați de aceste produse ca și mine. Mulțumesc, Herba­getica!
CRISTINA - tel. 0784/69.26.27