Concerte la o ceașcă de ceai

Dana Ene
Când se lasă ceața...

Când cețurile lui Noiembrie încep să curgă în lume, neprietenoase și cenușii, intimitatea cluburilor, luminate discret și intim, este ex­trem de atrăgătoare, mai ales că multe dintre ele s-au pregătit să vă ofere nu numai ceaiuri fierbinți, ci și muzică bună, live. Fie că preferați să savurați un concert în cadru mai intim sau într-o sală de specta­cole mare, oferta muzicală este extrem de generoasă și variată.

Emanuel Mirea Band vă așteaptă în sufrageria True Club

Proaspăt revenit în atenția publicului, după o absență destul de lungă, Emanuel Mi­rea vă invită pe 15 noiembrie să dansați ală­turi de el în sufrageria "True Club". Împre­ună cu trupa lui, va interpreta cover-uri după piese celebre, cân­tate în stilu-i propriu, dar și multe melodii noi. Seara începe la ora 22, când DJ Adriano va în­călzi atmosfera, apoi, de la miezul nopții, sce­na le va aparține lui Emanuel Mirea și band-ului său.
(Inițial, în "True Club" fusese anunțat, pen­tru 15 noiembrie un concert al formației Di­recția 5, dar ulterior a fost anulat. Informații și rezervări pentru concertul Emanuel Mirea Band puteți obține la tel: 0727.488.087. Prețul unui bilet este de 20 lei.)

Loredana - MAGIC!

Loredana Groza, alt jurat de la Vocea României, își aș­teaptă fanii pe 23 și 24 noiem­brie, într-un cadru mai puțin intim, dar mult mai încăpător, și anume, la Sala Palatului, cu un nou show grandios. După ce concertul ei din toamna anului trecut a avut parte de un succes răsunător și o sală arhiplină, anul acesta, Loredana s-a văzut nevoită să organizeze nu unul, ci două spectacole pentru a-și mulțumi fanii. La fel ca Brenciu, și ea își va promova în cadrul concertului favoriții de la Vocea României.
(Biletele pentru concertul Loredanei Groza au pre­țuri cuprinse între 100 și 250 lei și pot fi găsite în rețeaua Eventim.)

Horia Brenciu - "Who's your daddy" ("Cine e tăticul tău")

Pentru că săptămâna bună se cunoaște de luni, Horia Brenciu își așteaptă toți fanii și admiratorii, chiar la început de săptămână, pe 18 noiem­brie, de la ora 20.30, la Hard Rock, în Herăstrău, pentru un concert extra­ordinar. El a pregătit un super spectacol și o mulțime de surprize. Pe scenă vor urca alături de "tata" Brenciu și Orchestra sa, patru dintre concurenții pe care el i-a antrenat pentru Vocea României: Julie Mayaya, Iuliana Pușchilă, Irina Tănase și Laurian Manta. Spectacolul se anunță a fi un veritabil "cocktail" de voci și stiluri muzicale. În plus, veți as­culta, printre primii, noul single pe care Horia îl lansează toamna aceasta - "Hello"!
(Biletele sunt dispo­ni­bile la Hard Rock, la prețul de 100 lei - loc la masă în sală și 150 lei - loc la masă în fața scenei).

Trupa URMA lansează un nou album

După o lungă așteptare, fanii trupei clujene de rock alternativ URMA sunt aș­teptați să serbeze alături de idolii lor, lansarea noului lor album - "Lost End Found" ("Sfârșit pierdut și regăsit"), pe 28 noiembrie, în clubul "The Silver Church" din Bucu­rești.
Deși trupa a întâmpinat unele probleme în organi­zarea acestui eveniment special, anunțat inițial la Cine­ma Patria, iată că au izbutit să găsească o scenă potri­vită, de care sunt legați și sentimental. Ei au debutat pe scena clubului bucureștean acum mai bine de patru ani. De data aceasta, revin cu un concert plin de energie și noutate. Veți putea asculta, în premieră, piese precum "Terminus" și "All Wrong". "Lost End Found" este un album realizat după numeroase difi­cultăți, cu un concept inovativ. El va fi însoțit, printre altele, și de un foto-jurnal inedit, ce redă călătoria muzicală a băieților de la URMA, dar vrea și să atragă atenția asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită o intervenție imediată pentru reabilitarea și restaurarea lor, ca să se evite situațiile în care acestea ar putea dispărea peste noapte.
(Fanii care și-au achiziționat biletele pentru Cinema Patria sunt rugați să le re­turneze, dat fiind faptul că întreaga organi­zare se va schimba. Biletele pentru concer­tul din noua locație se pot achiziționa la intrarea în club, în seara evenimentului, la prețul de 30 de lei.)
Pe 29 noiembrie îi puteți asculta live și la Timișoara, în club Daos.

Direcția 5 - "Zâmbetul face minuni"

Trupa Direcția 5 este și ea în plin turneu de promovare a celui mai nou al­bum al ei, "Zâm­betul face minuni", lan­sat pe 30 octom­brie a.c. Îi puteți asculta pe 27 noiem­brie la Cluj, în club Diesel, pe 29 în club Hush, din Pitești, pe 30 la Palatul Național din Chișinău, iar pe 1 decembrie, într-un concert în aer liber, la Satu Mare, pentru ca mai apoi să revină în Capitală, unde vor concerta pe 5 decembrie, de la orele 21, la Restaurant "Elisabeta". Localul, situat pe Bule­var­dul Elisabeta nr. 45, își propune să refacă atmosfera perioadei de aur a Bucureștiului, cea interbelică.
(Prețul unui bilet este de 75 lei și puteți face rezer­vări la tel. 0727.703.703.)