"Torserul chiar face minuni"

Cititor Formula AS
Am citit în "Formula AS" mărturii ale celor care folosesc dispozitivul Torser și așa m-am decis să-l co­mand.

După ce l-am primit, am început să-l folosesc conform instrucțiunilor. Acum mă simt foarte, foarte bine! Orice durere aș avea, pun Torserul cu partea frontală spre corp și-mi trece imediat. Aveam și gli­cemia ridicată (125-128), dar după tratamentul cu Torser a scăzut la 111-112, în unele zile chiar mai puțin. Când am făcut analizele la policlinică, aveam glicemia 89. Și colesterolul s-a reglat, Torserul aproape că mi-a rezolvat instantaneu această pro­blemă. De ceva vreme, nu prea îmi ieșeau bine trigli­ceridele, dar acum sunt foarte bune, în limite normale. Și eu, și soțul meu, ne simțim nemaipomenit de bine cu acest dispozitiv, suntem mai activi și mai energici. Eu am lucrat în învățământ până la 58 de ani, iar de câțiva ani mai suplinesc câte un cadru didactic când este nevoie, deci încă mai am putere de muncă. Cole­gii de cancelarie se miră când află etatea mea și-mi spun că nu-mi arăt vârsta, de unde deduc că Torserul a făcut să arăt așa bine. Locuiesc la casă și vreau să vă spun că și aici am văzut multe schimbări interesante: grădina pare mai înviorată când am Torserul cu mine, florile sunt mai fru­moase, pomii mai verzi. Chiar și elevii mei de la școală par mai ascultători, cu toate că alți pro­fesori se plâng că-s obraznici! Probabil că Torserul emană energie și le dă liniște și calm. Prima dată când am folosit dispozitivul am avut furnicături în tot cor­pul și o senzație de plutire, parcă zburam. Sunt fericită să văd câtă energie îmi dă acest aparat, câtă putere de muncă... De când îl am, sunt alt om.
Cu mult timp în urmă, mi-am cumpărat un aparat magnetic, pe care l-am folosit timp de câteva luni, la o durere de genunchi. M-a ajutat un pic, dar cu Tor­serul mă simt mult mai bine, deci este mai bun decât orice alt aparat. Am încercat multe dispozitive me­dicale, la care se face reclamă la televizor, dar Torserul chiar face minuni.
Pentru beneficiile pe care le aduce acest dispozitiv, aș dori să publicați și cazul meu în revista "Formula AS". Iar pentru dragostea ce o port doamnei Sânziana Pop și încrederea în colectivul de ziariști de la "For­mula AS", vreau să mă aflu și eu printre cititorii care mulțumesc pentru vindecări. Să vă ajute Dumnezeu în tot ce faceți! Mult succes!

MARINA T. (66 ani) - Vaslui, tel. 0753/30. 32. 97