"Vă recomand cu căldură tratamentele d-lui dr. Li Luoxi"

Cititor Formula AS
Cui nu i se întâmplă?

O fracțiune de secundă de neatenție și gata! S-a produs ceva foarte neplăcut și cu consecințe dureroase, pe durată lungă. Acum o săp­tămână, am confundat o ușă care se deschide ușor, cu o alta la care trebuia să aplic o mare forță, cu umărul. Consecința a fost că mi-am prins și strivit degetul ine­lar de la mâna dreaptă, la ultima falangă, chiar pe un­ghie. Instantaneu, am simțit o durere cumplită și am avut senzația că voi cădea din pi­cioare. După circa 5 minute, a amorțit. Peste un timp a început să apară o durere care s-a accentuat și era foarte sâcâitoare. Aveam senzația că abia acum descopăr acel deget. Când era bine-merci, la locul său, îl ignoram total. Pur și simplu, era acolo. Acum am descoperit că ia parte la toate activitățile zilnice de rutină sau mai speciale. A căpătat proporții și m-a deranjat la orice făceam. Chiar și când acționam mausul ori când schimbam vitezele. Nu mai men­ționez alte activități banale, ca spălatul pe mâini sau pe dinți, bărbieritul etc. Unele dintre ele am putut să le fac la fel de bine cu mâna stângă, dar altele... După o zi, unghia era neagră și degetul foarte umflat și dureros. Am aplicat creme și am început să mă informez ce pot să fac pentru a diminua suferința și a grăbi vindecarea. De pe internet am aflat și alte po­vești similare. Scenariul era același: umflătura va per­sista o săptămână, poate chiar două (cel mai pro­babil 10 zile), apoi va cădea unghia, apoi se va reface, cu aspect mai neplăcut, neuniformă, ori chiar urâtă. Oricum, durata totală era către 30 de zile. După două zile de la lovitură, cineva mi-a pro­curat un tratament naturist și un plasture de circa 10 cm pătrați de la d-l dr. Li Luoxi. Am fost sfătuit să iau tratamentul zilnic și să aplic permanent plasturele. Tratamentul era pen­tru vânătăi, iar plasturele pentru stimulare locală. Am tăiat plasturele în mai multe fâșii subțiri, de 8 mm lățime. Lungimea era cam cât să acopere două trimi din degetul umflat. Ulterior, l-a acoperit complet. Sur­prinzător, efectul a început să se vadă încă din ziua următoare. După două zile, a început să scadă culoa­rea neagră a unghiei și am avut impresia că se reface circulația sângelui sub unghie și că se diminuează intensitatea culorii negre. Acum, la 7 zile de la lovi­tură, degetul este complet dezum­flat, iar cel mai im­portant lucru este acela că circu­lația sub unghie s-a reactivat aproape complet. Chiar ieri, cineva a vrut să facă pariu că îmi va cădea un­ghia, iar astăzi a renunțat la tonul vehement cu care sus­ținea acest lucru, ba chiar a fost de acord că s-ar putea să nu mai cadă aceas­tă unghie.
Am relatat toate acestea, pentru că am descoperit cu surprindere și mare încântare că se pot depăși astfel de incidente, dar mai ales pentru că am convin­gerea că pot beneficia și alte persoane de aceste trata­mente naturiste, care sunt puse la dispoziție de doctor Li Luoxi, căruia doresc să îi mulțumesc pe această cale.
Cine consideră că poate fi ajutat de d-l doctor Li Luoxi îl poate con­tacta la următoarea adresă: str. Vasile Lascăr nr. 169, sector 2, București, tel. 021/210.41.64.
NICOLAE CIOBANU