"Mulțumim d-lui BOGDAN VICTOR pentru vindecarea soțului meu"

Cititor Formula AS
Familia Bogdan și Corina Dumitrescu dorește ca prin intermediul dvs. să transmită mulțumiri domnu­lui ing. BOGDAN VICTOR și colectivului medical al Spitalului Floreasca, secția Ortopedie II.

Produsul Apisan Forte, pe care so­țul meu l-a luat pe toată perioada când a avut antebrațul rupt (fractură externă, mușchiul antebrațului zdrobit, nervul median secționat), alături de medicația alo­pată și de tratamentul cu oxigen hi­perbar, au dus la ac­celerarea vindecă­rii, formându-se calus acolo unde inițial credeam că o să punem plăcuță pentru sudarea oaselor.
De asemenea, mulțumim pe această cale colec­tivului de medici de la Spita­lul Floreasca, secția ortopedie II, chi­rurgie vasculară și chirurgie plastică (nu-i numesc pentru a nu uita pe cineva din tot colectivul medical - medici, asis­tente...) pentru profesionalismul cu care ne-au sus­ținut în toată perioada de conva­lescență. Cu stimă,
CORINA DUMITRESCU - tel. 0728/99.90.60, e-mail: corina.dumitrescu@petrom.com

"Trăiască «Apisan Forte»!"

În anul 2011 am fost diagnosticată cu anemie prin carență de fier secundară în urma unei pierderi de sânge (cronică), tumoră a stomacului cu evoluție imprevizibilă și necunoscută și tumoră de uter. În luna august 2011 am fost operată la București (spi­talul "Carol Davila") pentru tumora de stomac. După externare am refăcut analizele, care mi-au ieșit dezastruos. Între timp am auzit de Apisan Forte, im­plicit de d-l Victor Bogdan. Am început trata­mentul cu Apisan Forte, iar rezultatele s-au văzut imediat după refacerea ana­lizelor, inclusiv doctorul meu a rămas uimit. Țin să precizez că nu am făcut nici o ședință de chimioterapie.
NICOLIȚA BOȘTINĂ - Drobeta Turnu-Severin, tel. 0726/78.43.66