SĂPTĂMÂNA 7-13 MARTIE

Tana Rosca
Jupiter revine în mișcare directă vineri, ceea ce ne permite să luăm inițiative care vor fi protejate de marele benefic, timp de opt luni de acum încolo. Pentru o reușită cât mai completă ar trebui să pornim cu opti­mism, dar să ne propunem obiective realiste. Pla­neta Venus, proaspăt intrată în zodia prie­te­niei și a activităților de grup, cea a Văr­să­torului, anunță o intensificare plăcută a vieții noastre sociale, cu atât mai mult cu cât și co­mu­nicativul Mercur se află tot acolo. Marți în­să se pot stârni dispu­te privind adminis­trarea unor bani sau autorita­tea profesională.

Semnele cardinale:

Berbecii reușesc să depășească un blocaj în viața de familie. Poate fi vorba și de legăturile cu rudele prin alianță. Marți se pot isca conflicte în­tre dvs. și partenerii de afaceri, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă și vă pun sub semnul întrebării competența.

Racii încep să simtă din nou protecția lui Jupiter. Unii dintre șefi pot fi nemulțumiți de apa­renta dvs. lip­să de griji, confundând buna dvs. dis­po­ziție cu nepăsarea. În schimb, co­legii se bucură de comportamentul dvs. prietenos.

Balanțele resimt frustrările micului malefic Mar­te, retrograd în semnul lor. E bine să vă faceți timp pen­tru distracție și relaxare, chiar dacă chel­tuiți niște bani, dar mai scăpați de ten­siunile in­terioare. O problemă bănească vă poate iri­ta marți.

Capricornii încep să funcționeze mai bine în cu­plu, deoarece partenerul redevine simpatic și tolerant. În familie, în schimb, se adună nori negri și luni pot izbucni niște resentimente. Bănește vă merge bine. E ideal să încheiați con­tracte.

Semnele fixe:

Taurii resimt cu mai multă intensitate rezerva în ca­re se retrage partenerul de viață sau de afa­ceri. Această încărcătură poate izbucni marți sub forma unei dispute verbale. Ca­riera vă oferă satisfacții, iar comunicarea cu șefii merge grozav.

Leii au șansa să transforme un inamic tăcut într-un aliat de nădejde, se poate ca schimbarea de atitudine să fie urmarea unor schimburi corecte de informații. Cu ex­cep­ția zilei de marți, viața de cuplu se anunță plină de dinamism și tandrețe.

Scorpionii morocănoși își pot sabota singuri clipele plăcute petrecute în familie, marți. Deschideți-vă și veți observa cu câtă dragoste sunteți înconjurați. Călătoriile și studiile în­cep să vă aducă împliniri.

Vărsătorii, însoțiți în acest interval și de micul be­nefic Venus, și de Mercur, sunt o plăcere pen­tru cei din jur. Doar șefii dvs. nu sunt afec­­tați de farmecul dvs., ci vă caută, mai ales marți, nod în papură. Printre colegi sun­teți însă populari.

Semnele mutabile:

Gemenii care călătoresc au parte de tot felul de întâlniri plăcute, pot lega prietenii interesante, cu excepția zilei de marți. Marți trebuie să primeze seriozitatea și atenția pentru deta­liu la serviciu, dar dvs. ar trebui să fiți mai puțin severi cu subordonații.

Fecioarele își găsesc din nou locul în mijlocul pri­etenilor, în cercul cărora s-au simțit destul de stin­ghere în ultimul timp. Relațiile de muncă decurg excelent, știți să vă motivați cola­bo­ratorii și rezultatele sunt pe măsură.

Săgetătorii nu doresc să stea prea mult pe acasă. Ie­șirile vă priesc, dar marți vă sfătuim să aveți mare atenție la condus, la care ar fi bine să re­nun­țați, dacă puteți. Anumite in­vestiții, ce pă­reau blocate, pot începe să dea roade.

Peștii plutesc, mai ales la începutul acestui in­ter­val, într-un butoi de melancolie blegoasă. Nu este ca­zul să vă îngrijorați, sunt vechi suferințe ca­re ies la suprafață și pot fi vindecate. Com­pania selectivă a prietenilor vă priește, mai puțin marțea.