Săptămâna 21-27 martie

Tana Rosca
Echinocțiul de primăvară tocmai s-a produs și, odată cu el, a început anul adevărat. Res­pectiv anul natural, cel care începe cu pu­ter­ni­ca și temperamentala zodie a Berbecului. Vă urăm tuturor "La mulți ani!", dar în primul rând Berbecilor. Duminică, Nodul Nord părăsește Scor­pionul, unde a zăbovit 18 luni, pentru a intra în Ba­lanță. Vom avea, deci, mai puține de tras în pri­vința investițiilor și resurselor, precum și a re­la­țiilor cu puternică încărcătură emoțională intimă. Vom avea în schimb de pus la punct metode diplo­matice care să realimenteze relațiile de cu­plu sau de asociere și va trebui să găsim soluții în pri­vința dușmanilor noștri declarați.

Semnele cardinale:

Berbecii primesc un influx puternic de energie primăvăratică și tropăie de nerăbdare să înceapă lu­cruri noi. Partenerul este cel care vă tem­perează, iar dacă nu îi urmați îndemnurile, vă puteți aștepta la tensiuni, luni și marți.

Racii își regăsesc curajul în carieră. Vă simțiți din nou animați de idei îndrăznețe, inovatoare. O idee bună de afaceri poate fi concretizată optim miercuri și joi, când Venus și Luna, ambele planete cu lipici la bani, atrag resurse către dvs.

Balanțele se bucură la început de faptul că par­tenerul este mai prezent și mai implicat în problemele de cuplu. Dar anumite inițiative ale acestuia pot să înceapă să vă enerveze, de duminică încolo, pentru că se pot bate cap în cap cu ale dvs.

Capricornii devin din ce în ce mai preocupați de o chestiune casnică ori familială. Fiți însă atenți cum vă gestionați energia, deoarece cariera vă va solicita din ce în ce mai mult timp și ener­gie. Marți, puteți avea reacții emoțio­nale intense.

Semnele fixe:

Taurii ar trebui să ia măsuri preventive pentru a nu-și pierde somnul. Vă recomandăm plim­bări și ceaiuri relaxante înainte de a vă cul­ca. E important să nu ratați ocaziile de as­censiune profesională care se pot ivi mai ales joi.

Leii ard de nerăbdare să schimbe mediul, să-și lărgească orizontul sau să devină mai cunoscuți. Sâmbătă este o zi în care puteți ieși cu ușurință în evidență, ajutați și de prezența binevoitoare a partenerului dvs. de cuplu ori de afaceri.

Scorpionii pot fi cuprinși de frenezie la serviciu și ar trebui să fie atenți să nu impună co­la­boratorilor lor un ritm greu de susținut. Până și dvs. vă puteți trezi răpuși la un mo­ment dat. Vă puteți reveni acasă sau în fa­milie.

Vărsătorii pun accent pe dez­vol­tarea re­la­ții­lor personale, ajutați de Venus, iar de miercuri, și de prezența Lunii în sem­nul lor. Des­tinul începe să-și spună cuvân­tul de du­minică încolo, privind călătoriile și studiile.

Semnele mutabile:

Gemenii care se dedică partenerului, sâmbătă și duminică, nu vor avea decât de câștigat în urma acestei decizii. Dar nu va fi ușor să rezistați insistențelor prietenilor, care vă vor alături de ei. Luni vă vine greu să vă concentrați la serviciu.

Fecioarele se pot repezi într-o afacere, la îndem­nul unor prieteni, dar aceasta se poate dovedi una ris­cantă. Deci nu investiți mult de la început. Partenerul și familia își dispută prezența dvs. în weekend, iar dacă preferați parte­ne­rul, cineva din familie se va victimiza.

Săgetătorii primesc două impulsuri: Soarele în Berbec îi îndeamnă să se distreze și să se joace, iar Luna, care intră în semnul lor, îi îndeamnă să se replieze și să filozofeze. Ar fi bine să inspectați instalațiile de apă și gaz, căci pot necesita reparații.

Peștii au mare chef de vorbă, cu Mercur în semnul lor, ba luni le vine greu să se mai oprească. Verificați operațiunile financiare care vi se propun și nu schimbați impulsiv locul de muncă ac­tual. Investițiile dvs. materiale și emo­țio­nale vor fi ghidate de destin.