"Vă mulțumesc, d-le dr. Simu!"

Cititor Formula AS
Am ajuns la d-l dr. Rareș Simu în urmă cu un an, pentru o consultație.

La 46 de ani, aveam multiple probleme de sănătate: alergii alimentare, atac de panică, oboseală cronică, colesterol și glicemie mult peste cotele normale, circulație periferică deficitară. Mă chinuia și o spondiloză cervicală, care îmi dădea dureri cumplite. Atacul de panică l-am dobândit ca rezultat al neputinței de a-mi crea un echilibru al sănătății. Am ajuns să mă panichez din orice. Mun­cesc mult peste cele opt ore pe zi care ar fi normale, îmi iubesc meseria și nu știu cum trece timpul.
Datorită articolelor din "Formula AS", pe care o citesc săptămânal, am prins curaj și am ales să merg la specialiștii promovați de dvs. Astfel, am ajuns la "Centrul de Sănătate și Viață Armonia" din Bucu­rești. D-l dr. Rareș Simu m-a tratat cu remedii ho­meo­pate, soluții magistrale, făcute după formulele dumnealui, apoi am făcut terapii asociate: magne­toterapie, reflexoterapie și masaj terapeutic. Toate acestea m-au adus pe un făgaș normal. Am fost tot timpul tratată cu multă atenție și cu o deosebită grijă. Îi mulțumesc d-lui dr. Simu pentru că acum sunt într-o formă excelentă, analizele mele sunt bune, alergia nu îmi mai creează probleme.
Am scris această scrisoare, pentru a le adresa mulțumiri tuturor membrilor colectivului medical, a căror dăruire este una făcută "cu mult suflet". D-l dr. Rareș Simu mi-a fost tot timpul alături și a ur­mărit permanent evoluția stării mele de sănătate. Asistenții centrului mi-au dat sfaturi prețioase des­pre tratamente și terapii, am simțit dorința acestora de a îndruma pacientul, astfel încât remediile să fie administrate corect, au insistat să aflu toate restric­țiile impuse de tratamentul cu produse homeopate și, mai ales, au vrut să știe de fiecare dată când am luat legătura, dacă mă simt mai bine.
Mulțumesc "Centrului de Sănătate și Viață Ar­mo­nia", mulțumesc domnule doctor Rareș Simu! Vă mulțumesc și dvs., celor din colectivul redacțional, pentru tot efortul pe care îl depuneți pentru a păstra această revistă la cotele cele mai înalte!
MARIA (47 ani) - București