"Cu tratamentul dat de d-l dr. LI LUOXI, m-am vindecat de steatoză hepatică și început de ciroză"

Cititor Formula AS
Mă numesc Vasilica Ioachim, am 65 de ani și sunt din București.

La vârsta de 50 de ani, am intrat în menopauză. Din această cauză, am luat în greu­tate. Nu prea am avut grijă nici de alimentație și am avut parte de mult stres. Picioarele mi s-au umflat și mă simțeam foarte obosită. În somn eram agitată. Am avut și insomnii. Am mers la doctor, am făcut toate analizele și mi-au ieșit foarte mari tensiunea, colesterolul și trigliceridele. Peste 300. Aveam și fica­tul mărit. Doctorul a spus că steatoza hepa­tică are gradul 3-4 și că este periculoasă. Din când în când, am ținut și regim, dar tot atât cântăream. Nu am reușit să scad nici un kilogram și mă sim­țeam foarte rău. La începutul anului 2012, am mai făcut o ecografie și doctorul mi-a spus că am început de ciroză. M-am înspăi­mântat. Atunci am început să caut orice fel de tra­tament și din revista "Formula AS" am dat de doctorul Li Luoxi. Dân­sul mi-a dat tratament de detoxifiere și tratament pentru steatoză hepatică și am făcut și niște șe­dințe de acu­punctură pentru slăbire și deto­xifiere. În 3 luni de tratament, colesterolul și trigli­ceri­dele au ieșit aproape normal. Mă simt foarte ușoară acum și analizele la ficat mi-au ieșit mult mai bine. Am con­tinuat tratamentul timp de un an și 4 luni. Anali­zele sunt bune și dorm bine. Din când în când, mă duc să mai fac câteva ședințe de întreținere. Au trecut doi ani de atunci și mă simt foarte bine.
Pe d-l doctor Li Luoxi îl puteți contacta la adre­sa: str. Vasile Lascăr nr. 169, sector 2, București, tel. 021/210.41.64, 0766/56.46.69.
Cu stimă,
VASILICA IOACHIM - București

"Mulțumiri d-lui Victor Bogdan!"

Bună ziua,
Mulțumiri și recunoștință d-lui Victor Bogdan pen­tru tratamentul oferit cu Api­san Forte și Miere vie de salcâm. Am avut probleme cardiace și de anemie ac­cen­tua­tă, cu 7,4 hemoglobina. Acest pro­dus îți dă energie, tinerețe și poftă de via­ță. Acum to­tul e bine, dar iau în conti­nuare Apisan Forte de întreținere și pre­ven­tiv. Jos cu pă­lăria în fața d-lui Victor Bogdan!
ELENA BOITOS (73 ani) - Oradea