SĂPTĂMÂNA 6-12 iunie

Tana Rosca
Energia este în creștere, pe parcursul acestui interval, mai ales cea nervoasă, motiv pentru care cei mai mulți dintre noi trec prin stări de neliniște, se enervează din fleacuri sau au pro­bleme cu somnul.

Atenția se concentrează asupra planurilor de viitor, dar intrarea lui Mercur în miș­­care retrogradă, începând de duminică, ne obli­gă să ne ocupăm de rezolvarea unor chestiuni cas­nice ori familiale restante. Tot duminică, as­pec­tul din­tre Venus și Marte le predispune pe femei să fie mai amabile decât ar fi cazul, iar pe bărbați, dim­potrivă, să aibă pretenții excesive. Poveștile de iu­bi­re care încep luni pot deveni de o profunzi­me nebănuită. Încă o planetă retrogradează în acest scurt interval, și anume Neptun, care, cu subtili­tatea-i specifică, se pregătește, începând de marți, să ne mai destrame din iluzii.

Semnele cardinale:

Berbecii pot afla orice secrete, dumi­nică, inclusiv unele legate de bani sau in­discreții. Ocupați-vă de reparațiile necesare prin casă, înainte ca acestea să devină stringente și fără a cere celorlalți din familie să vă facă treaba.
Racii ar putea să trebuiască să recon­si­dere anumite afirmații, începând de dumi­nică, sub influența lui Mercur retrograd. Prietenii sunt bucuroși să vă facă servicii, în schimb, șefii vă muncesc mai mult. De marți în­cepând, Neptun retrograd vă face nostalgici.
Balanțele simt nevoia de-a petrece un weekend liniștit alături de cei din familie, dar este posibil ca acesta să le fie tulburat de niște chestiuni profesionale care ar tre­bui revizuite. Marți vă lipsește energia și puteți fi con­fuzi, la serviciu.
Capricornii sunt împăcați cu ideea de-a dedica o parte din sfârșitul de săptămână problemelor profesionale. Luni, în schimb, vă vine să lăsați totul baltă, ca să fiți alături de persoana iubită. Marți ar fi mai bine să evitați șo­fatul și chestiunile administrative.

Semnele fixe:

Taurii investesc multă energie pentru a duce la bun sfârșit o afacere. Mai e posibil ca o aventură să vă consume multă energie nervoasă și afectivă. Reflexele dvs. lasă de dorit, începând de luni, deci fiți atenți în trafic.
Leii se străduiesc să se remarce sau să întreprindă o călătorie nu doar ca să se distreze, ci să și învețe ceva pe parcursul ei. Atenție la să­nătate, duminică stomacul dvs. e sensibil. Luni aveți posibilitatea să aflați despre o intrigă țesută împotriva dvs.
Scorpionii n-ar trebui să se suie la volan, cu în­ce­pere de duminică, și nici să încerce să-și ex­­­prime public opiniile. Începeți, în schimb, să depășiți anumite frustrări emo­ționale vechi. Relațiile de prietenie au o profun­zime aparte, de luni până miercuri.
Vărsătorilor le-ar prinde bine o cură de detoxifiere, efectul acesteia ar fi mai pu­ternic acum. Luni vă puteți lămuri cine sunt inamicii dvs. ascunși și aveți posibi­litatea de-a le dejuca planurile. Șefii pot fi subiectivi, până miercuri.

Semnele mutabile:

Gemenii
se confruntă cu un paradox: pe de o parte, Mercur retrograd de duminică avertizează asupra negocierilor și a sem­nării de contracte, pe de altă parte, luni se poate ivi o ocazie deosebit de bună pentru o afacere.
Fecioarele
riscă să producă încurcături pe plan so­cial, greșind datele sau orele unor angaja­mente. Mai ales duminică ar fi cazul să vă verificați programul. O poveste de dragoste poa­te ajunge la o intensitate nebănuită, luni.
Săgetătorii se concentrează asupra unui proiect per­sonal. Pentru a reuși, se impune să pro­ce­dați cu calm și efortul dvs. ar trebui să fie mo­derat. O afacere începută deja poate de­veni proble­matică, începând de duminică.
Peștii care nu se tem de amintirile dureroase ce îi pot cotropi mai ales de duminică încolo, pot ajunge să să se desprindă de ele. Prietenii vă pot da sfaturi neprețuite în privința vieții dvs. e­mo­ționale, mai ales luni.