"Ciuperca tibetană mi-a stopat cancerul"

Cititor Formula AS
Vă scriu pentru a mulțumi extraordinarului dvs. colectiv de la secția de medicină naturistă, care mi-a dat o nouă șansă la viață, prin articolul "Ciuperca tibetană, inamicul nr. 1 al cancerului", din februarie 2014.

Eu eram la a doua intervenție chirurgicală pentru un cancer genital, deoarece după prima ope­rație am avut recidivă. Operația a doua refuza să se vindece, iar abdomenul și gan­glionii începeau să mi se umfle de la o zi la alta, și părea că am pierdut bătălia cu boala, când am citit despre această ciupercă. Am comandat-o ime­diat și am început să iau o doză mare (câte 6 capsule pe zi). După câteva luni, efectele pot să spun că sunt aproape miracu­loase. În primele zile de admi­nistrare, operația a încetat să mai supureze și a înce­put să se vindece. Apoi, abdomenul a încetat să se mai umfle, iar ganglionii au început să se retragă. Când am fost la control, doamna doctor de la On­cologie s-a minunat și s-a uitat de mai multe ori în biletul de externare, pentru că nu-i venea să creadă ce evoluție bună am, după un timp așa scurt. Ana­lizele de sânge mi-au ieșit normale și după aproape doi ani de suferințe și încercări, se părea că, în sfâr­șit, cancerul începea să bată în retragere. Eu urmez cu strictețe tratamentul cu ciuperca tibetană și am început și un regim vegetarian, care mă face să mă simt din ce în ce mai bine. Am, în curând, trei luni de când mă simt din nou sănătoasă și poate nu v-aș fi scris aceste rânduri, dacă nu aș fi văzut încă un mi­racol făcut de această ciupercă, pe care am recomandat-o unei foste co­lege de salon. Ea fusese operată de cancer la sân și, după o cură de citostatice, imu­nitatea i-a scăzut foarte mult, făcând o infecție la rinichi, care era s-o ucidă mai rapid decât cancerul. Nu răspun­dea la niciun antibiotic și era atât de slăbită, încât atunci când m-a sunat, nu i-am recunoscut vocea. Pentru că știam că ciuperca tibetană e bună și la cancer și la imunitate, i-am făcut ca­dou câteva flacoane, din care a luat o doză-șoc, de 8 capsule pe zi, timp de o lună. După 10 zile de cură, infecția la rinichi a cedat, după alte trei săptămâni, colega mea de suferință și-a revenit complet și, ca și în cazul meu, simptomele cancerului dau semne de retragere.

EMILIA SCURTU - Roman, e-mail: scurtuemilia78@gmail.com

Ciuperca tibetană se găsește la firma româ­nească DVR Pharm, tel. 0736/37.09.98, putând fi comandată de toți cei care au nevoie.