Răspuns pentru MARIA CHIVOIU - Bacău, F. AS nr. 1109 - "Oferiți-mi și mie o rețetă naturistă împotriva cancerului"

Redactia
Ing. DAN ANDREI - terapeut Bowen - Iași, str. Agatha Bîrsescu nr. 11, e-mail: andreidan51@gmail.com, tel. 0770/49.25.83

Cazul dvs. îmi amintește de un carcinom bazo-nazal, ameliorat în 2013. Vă recomand trei rețete pe care să le aplicați conco­mitent:
* Ingrediente: 1 linguriță bicar­bonat de sodiu ali­men­tar, două lingu­rițe de miere de albine (pre­ferabil sal­câm), zeama de la o lămâie de mărime medie.
Amestecați bine, până obțineți o pastă lăpoasă, bicarbonatul cu mierea de albine, și adăugați picătură cu picătură, amestecând mereu, zeama de lămâie, până se topește bicarbonatul. Se obține un suc pe care îl consumați cu înghițituri mici, mestecându-l înainte cu saliva din gură. Se consumă tot sucul, cu jumătate de oră înaintea micului dejun. Rețeta se repetă de trei ori pe zi, la micul dejun, la prânz și seara. Conținutul se consumă într-o singură priză. Faceți aceas­tă rețetă timp de 30 de zile con­secutive, de trei ori pe zi.
* A doua rețetă constă în pre­­pararea unei supe, în felul ur­mător: 2 kg pulpă de vițel se taie în bucăți ca pentru tocăniță și se pun la fiert în 5 l de apă (este reco­mandată apa alcalină cu pH 8,8 - Perla Moldovei). Se fierbe la foc mic până scade la 2 litri de supă. Se filtrează și se depo­zi­tează într-un vas din sticlă care să poată fi închis cu capac. (Car­nea se folosește la tocănițe.) Când supa este călduță, se adau­gă 200 ml de vitamina D lichidă (găsiți în farmacii, în fiole de 10 ml), se amestecă, după care se lasă trei zile în frigider, la temperatura de refrigerare. În fiecare dimineață, încălziți 125 ml din acest suc pe care îl consumați cu înghițituri mici, purtându-l mai întâi prin gură. Se ia o dată pe zi, dimineața, cu 30 de minute înainte de micul dejun.
* A treia rețetă constă într-o cură de trei luni de zile, cu 100% Pur Collagen capsule, obținut din stern de pui. Se consumă câte 3 capsule pe zi, toate trei seara, pe stomacul gol.
Ordinea aplicării tratamentului:
* dimineața - supa de vițel încălzită și apoi sucul din bicarbonat-miere-lămâie;
* la prânz - sucul din bicarbonat-miere-lămâie;
* seara - trei capsule de Collagen, după care sucul de bicarbonat-miere-lămâie.
Aștept un telefon după trei săptămâni de la înce­perea tratamentului, pentru evaluare.
Pentru Colagenul din stern de pui apelați la tel. 0770/49.25.83.


Centrul de Consultanță Naturopată "SECOM(R)" București, str. Știrbei Vodă nr. 150, bl. 26C, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00, fax: 0372/87.43.92, consultanta@secom.ro

"Ce se poate face în cazul unei depresii bipolare?"
(Răspuns pentru ELENA VIȚELARU - Suceava, F. AS nr. 1115)


Tulburarea bipolară (boala maniaco-depresivă sau depresia psihică maniacală) este caracterizată prin perioade cu stări de exaltare (maniacale), urmate sau nu de episoade de depresie. Faza maniacală a bolii se manifestă prin euforie, grandomanie, vorbire rapidă cu voce tare, nevoie redusă de somn, agitație, gânduri iraționale, iritabilitate, agresivitate, hipersexualitate, asumare de riscuri iresponsabile (investiții sau cum­părături fără acoperire financiară), sentimentul de invincibilitate. Fără tratament, un episod maniacal poate dura săptămâni sau un an. Episoadele mania­cale pot evolua cu consecințe grave pentru bolnav, dar și pentru persoanele din jur. Faza depresivă se manifestă prin tristețe, lipsa unui scop în viață, letar­gie și difi­cul­tate de adormire, stimă de sine scăzută, dificultăți de concen­trare, incapacitate de muncă, gân­duri negative legate de viitor (moarte și sinuci­dere). În timpul ambelor episoade, pot fi sau nu prezente iluziile (comunicarea cu extratereștrii sau deținerea de puteri supranaturale) ori haluci­națiile (bolnavul ascultă voci imaginare sau vede lucruri care nu există). Aceste psihoze necesită un tra­tament urgent. Când simptomele pro­voa­­că anxie­tate, boala seamănă cu schizofrenia. Frecvența, du­ra­ta și intensitatea episoadelor este variabilă, chiar și la același individ. Episoadele maniacale și depresive ale fiecărui ciclu pot să apară la câteva zile, luni sau ani. Între aceste cicluri, majo­ritatea bolnavilor se simt bine și nu au simptome. Deși nu toate simptomele pot fi eliminate complet, tratamentele pot stabiliza starea de spirit, astfel încât bolnavii să poată duce o viață normală. În acest sens, tratamentele naturale pot fi un ajutor important, prin îmbunătățirea structurii și a activității cerebrale, echilibrarea hormonilor și a neurotrans­mițătorilor, reducerea deficitului de vita­mine și minerale și creșterea eficienței tratamentului standard. Având la dispoziție peste 180 de produse, im­portate de firma noastră de la producători inter­naționali de prestigiu, medicii Cen­trului de Consultanță Naturo­pată SECOM pot elabora un pro­gram de trata­ment natural com­plex, adaptat si­tua­ției concrete a bolnavului și în per­fectă compa­tibilitate cu medi­ca­mentele admi­nistrate pacien­tului, respectând totodată indica­țiile literaturii știin­țifice de specia­litate.
În cadrul Centrului funcțio­nează un magazin de unde vă pu­teți procura produsele recoman­date. Avantajele achiziționării pro­duselor din magazinul Centrului sunt Cardul de fidelitate și pro­moțiile oferite lunar.


Ing. chim. MIRCEA BOCAN - Alba Iulia, tel. 0258/86.56.77, 0788/23.38.73

"Vreau un leac naturist pentru ulcer duodenal cu nișă"
(Răspuns pentru CLAUDIA - Pitești, F. AS nr. 1117)


Stimată doamnă, dacă intrați pe site-ul revistei - www.formula-as.ro - veți vedea că toate persoanele care au folosit argilă ALGO în doze de șoc și-au re­zolvat definitiv și în timp relativ scurt (3-4 săptă­mâni) problemele digestive, indiferent de natura aces­tora. Precizez că argila nu are efecte secundare și ajută la dezintoxicarea generală a organismului, a­vând proprietăți terapeutice care nu pot fi înlocuite de o întreagă farmacie! Pentru detalii referitoare la cura cu argilă, vă rog să mă contactați telefonic.

"Există produse netoxice de stropit pomii?"
(Răspuns pentru A. DUMITRU, F. AS nr. 1117)


Stimate domn, eu am experimentat cu succes o rețetă pentru stropirea le­gumelor și a pomilor fructiferi, reco­mandată de o persoană care o folosește de mulți ani. Inițial, am crezut că e o glumă, dar efec­tul este incredibil! Pre­parați o soluție omogenă dintr-o parte lapte de vacă ne­fiert și trei părți apă. Eventual, puteți adăuga și puțin aracet, pentru a adera mai bine la suprafața ramurilor tinere și a frunzelor. După cum vă puteți da seama, rețeta este extrem de ieftină (la țară, un litru de lapte de vacă nu costă mai mult de un leu!) și lipsită de toxi­citate. Stropirea se poate face mai des decât normal. S-ar pu­tea să aveți o reținere (așa cum am avut și eu la în­ceput), dar vă veți convinge că metoda este foar­te eficientă. Succes!


Dr. ANDREI MANU-MARIN -medic primar urologie, specializare neuro-urologie și urodinamică, EVOMED București, www.evo-med.ro, tel. 0740/07.73.37, e-mail: andrei.manumarin@yahoo.com


"Am usturimi după operația de prostată"
(Răspuns pentru ANDREI B., F. AS nr. 1119)


Este important să știți dacă aveți infecție urinară sau nu. Proba care vă spune acest lucru este uro­cultura. Usturimile de care vorbiți pot fi urmarea unei tulburări a urinei sau a unei neuro­patii (suferință a terminațiilor ner­voase) și pentru asta există medi­camente calmante și vitami­nele din grupa B. Ar fi util de știut cum este jetul urinar și cam care sunt volu­mele urinate la fiecare urinare. Ar fi indicat, pentru a in­ves­tiga aparatul urinar, o ecografie de vezică și pros­tată, cu măsurarea și a reziduului urinar după urinare. Până atunci, puteți încerca multivita­mine, Cystone tablete și Merișor tablete. Pentru tulburarea de po­tență, în­cercați Apilarnil.