"Domnule Bogdan Victor, vă iubesc!"

Cititor Formula AS
Dragă "Formula AS", îți scrie una din cele mai fi­dele cititoare ale tale.

Spun asta pentru că te-am co­lec­­ționat de la începuturile tale, când săptămânalul "AS" abia urma să devină mult cunoscuta "Formula AS". Mi-ai părut atât de interesantă încă de la înce­put, încât nu am putut să mă despart de tine. Mi-am propus să îți scriu de mult timp. Deși nu este de cre­zut, în viață exis­tă un timp pentru toate, dovadă că eu, veșnica ocupată, îți scriu acum.
Am suferit acum doi ani și câteva luni un groaznic trau­­matism cerebral, soldat cu encefalopatie cu sin­drom bipiramidal, care din acea secundă a schimbat to­tul în viața mea. Din femeia cea fără nici o pro­blemă de sănătate, cu perspective fericite de viață, am devenit un om total dependent. După luni de internări și tra­tamente stufoase, cu rezultate extrem de modeste, am decis, împreună cu soțul meu, să ape­­lăm la domnul Bogdan Victor, pe care mereu îl urmăream în "Formula AS", fiind la curent cu rezul­tatele excepționale ale dânsului. Din primele infor­mații citite despre Apisan Forte, mi l-am imaginat pe domnul Bogdan Victor drept urmașul în popu­lari­tate al doamnei Ana Aslan, că acest medicament novator, medaliat cu aur în cele mai cunoscute saloane de in­ventică internaționale, va deveni simbolul me­dicinii românești, beneficiari fiind doar cei ce au aflat despre el din "Formula AS".
Apisan Forte este remediul cel mai potrivit pen­tru oamenii simpli, care nu își permit internarea în centre cu aparatură extrem de sofisticată și medici ex­trem de docți și cu mari pretenții. Se potrivește oamenilor mo­dești, ca și mine, care din tot sufletul doresc să se trateze acasă, oameni do­tați cu multă, mul­tă răbdare, care prin rugăciune asiduă, zilnică, sunt ghidați cu competență de îndrumările domnului BOG­DAN VICTOR. În plus, d-l Bogdan Victor a fost singura per­soană care l-a încurajat pe soțul meu, după ce a citit diagnosticul, spunând că mă voi vin­deca fără sechele, redevenind ceea ce am fost. Acest lucru a contat enorm pentru amândoi. Ne-am mobili­zat la maximum, am res­pectat întocmai toate îndru­mă­rile, am excelat în fo­losirea terapiilor naturiste recoman­date și acum, cu la­crimi în ochi, îi spun dom­nului Bogdan Victor că îi mulțumesc și că îl iu­besc, pentru că ceea ce eu nu­meam "cap zidit" a în­ceput să se dezmorțească, nervul trige­men afectat pe partea dreaptă mai are puțin și re­vine la normal. Nu mai am "gât de lup", pot să mă îm­brac sin­gură. E drept, foarte încet, dar pot. Amorțeala perma­nentă a mâinii și piciorului drept a început să se ame­lio­reze, dar ceea ce m-a frapat cel mai tare a fost mobi­litatea ireală a șoldurilor, eu, o sportivă înnăscută, știind să recu­nosc o condiție fizică de excepție. Celor intere­sați, le spun că alt tratament în afară de Apisan Forte nu am luat, nefiind obișnuită să iau medica­mente, având în tinerețe o condiție fizică de invidiat.
Mai miră pe cineva faptul că declar cu mâna pe ini­mă că îl iubesc pe d-l Bogdan Victor, cel care mi-a dat înapoi nu doar demnitatea, ci și speranța că nu peste mult timp voi deveni omul care am fost?
Îți mulțumesc "Formula AS" pentru că exiști, că ajuți cu informațiile tale oameni fericiți și oameni aflați pe marginea prăpastiei, la fel ca mine, că tu găsești ali­nare pentru toate sufletele care te prețuiesc și te con­sultă.
MONICA BACIU - loc. Șelimbăr Veștem, nr. 65, jud. Sibiu, tel. 0746/84.89.43
(Pe d-l Bogdan Victor îl găsiți la tel. 0723/74.23.98, între orele 20-22)