"Cu ajutorul Torser-ului, soțul meu și cu mine ne-am vindecat de boli cronice"

Cititor Formula AS
Stimată d-nă Sânziana Pop,

Anul trecut am cumpărat un Torser pentru mine și soțul meu, amândoi fiind bolnavi cronic. Soțul meu are probleme cu inima (mușchiul inimii este mărit și-l "strânge" ca o gheară, în special noaptea). De câte ori îl durea pieptul și-mi cerea să-i dau Tor­serul, îl punea și îi lua durerea cu mâna. Eu am avut un polip endocervical și tot la un an mergeam la control la ginecologie. Acum, la sfârșitul lunii mai, am fost la control și d-na doctor mi-a spus că a dis­părut. Mi-a făcut testul Papanicolau și totul e bine. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au făcut cunoscut acest dispozitiv.
MARIOARA MANOILĂ (58 ani) - loc. Luncani, nr. 344 A, jud. Cluj, cod 407362

"Prostato Stem îl ajută pe tata să se simtă mai bine"

Mă numesc Cristina Stănescu, am 38 de ani și de când citesc "Formula AS", mereu m-am bucurat de sfaturile voastre și ale cititorilor.
Tatăl meu se chinuie de ani buni cu problemele de prostată. A tot încercat să le ignore, dar au ajuns să îl deranjeze foarte tare. Se trezea de cel puțin 5 ori pe noapte să urineze, iar în timpul zilei trebuia să întrerupă activitatea foarte des. Avea dureri destul de mari în timpul urinărilor și mai mereu rămânea cu senzația că vezica nu este golită complet.
Inițial, a încercat tot felul de ceaiuri, care nu au avut efect. A mers la doctor, și tratamentul pe care i l-a recomandat au fost medicamentele pentru relaxa­rea mușchilor prostatei. A reușit să scape o perioadă de aceste neplăceri, însă după un timp, au reapărut problemele. Într-unul din­tre articolele voastre, am descoperit Prostato Stem produs de Herbagetica. După prima lună, în care tata a luat două capsule pe zi, deja s-au observat efectele. Senzația de urinare frecventă și durerea au dispărut. Nu se mai trezește noaptea și cel mai important este că acest produs tratează și infecțiile vezicii urinare și ajută la regenerarea pros­tatei. Pentru o vindecare completă, va trebui să ur­meze o cură de 3 luni.
Sunt foarte încântată că am găsit o soluție natu­rală pen­tru problema tatălui meu, fără efecte ad­verse. Vă mulțumesc pentru articolele de calitate și recomand cu drag acest produs.
CRISTINA STĂNESCU (38 de ani) - Sibiu