Slăbiți cu tărâțe de grâu!

Iulia Vlad
Bogate în săruri minerale, vita­mine din complexul B, enzime și fibre, tărâțele de grâu asigură o di­gestie ușoară și rapidă, precum și vin­de­carea sau ameliorarea multor boli. De asemenea, curele cu tărâțe sunt și une­le dintre cele mai eficiente și ușoare metode de slăbit, la îndemâna oricui. Luate o perioadă mai lungă de timp, ele sunt de mare ajutor nu doar pentru eliminarea kilogramelor în plus, ci și pentru buna funcționare a diges­tiei.

Dieta 1

Se iau de 3-4 ori pe zi, îna­intea me­se­lor prin­ci­pale, câte o lin­gu­ră-două de tă­râțe mă­ci­nate fin, însoțite de o jumă­tate de pahar de apă, timp de una - două luni. Pentru ca dieta să aibă efect este necesar ca în această perioadă să sporiți consumul de apă la cel puțin 3 litri pe zi.

Dieta 2

Înlocuiți masa de seară (care nu tre­buie să fie mai târziu de ora 19) cu câ­teva linguri de tărâțe amestecate cu lap­te, iaurt sau apă. Tot seara, puneți într-un pahar 2-3 linguri de tărâțe, apoi turnați apă până se umple. Dimineața, cu o oră înainte de micul dejun, beți apa, apoi mâncați tărâțele înmuiate. Și această dietă se ține una-două luni, du­blată de mi­ni­mum 3 litri de apă pe zi.
Rezultatele dietelor nu se vor lăsa așteptate: slă­biți până la 5 kilograme pe lună.