SĂPTĂMÂNA 25-31 IULIE

Tana Rosca
Luna nouă se întâmplă în noaptea de sâm­bă­tă spre duminică în Leu, unindu-și ener­gia de noi începuturi cu cea a marelui be­nefic Ju­piter. Avem curaj, avem încredere în noi și nu tre­buie decât să ne stabilim corect pri­oritățile ca să reu­șim. Din punct de vedere emo­țional, suntem în echi­libru, grație aspectelor armonioase în semnele de apă. Cel mai impor­tant aspect este însă trecerea mi­cului malefic Marte, din Balanță în Scorpion, care se produce sâmbătă și merită sărbătorită, pen­tru că e vorba despre ieșirea din exil a ener­gicei pla­nete. În Scorpion, Marte e ca omul la casa lui, fiind într-o zodie pe care o stăpânește și, ca atare, ne va veni mult mai ușor să luăm decizii. Ia sfâr­șit o perioadă de ezitări care a durat timp de mai bine de jumătate de an, voința ni se întărește și ne rege­nerăm mai rapid și mai complet după efort.

Semnele cardinale:

BERBECII resimt o mare ușurare, la sfârșitul săptămânii, din mai multe mo­tive. Primul e acela că vă simțiți, în fine, liberi să luați hotărâri, mai ales în privința unor afaceri. Vă dați drumul la creativitate și vă puteți în­drăgosti.
RACILOR li se rezolvă o problemă le­gată de casă sau poate înceta un con­flict familial de mai lungă durată. Pro­cesul lent de vindecare sufletească se poate accelera, pentru că prindeți curaj. După Luna nouă vă puteți lansa într-un nou proiect financiar.
BALANȚELE reintră în posesia sim­țu­lui lor diplomatic și scapă de iritarea con­­­tinuă insuflată de Marte din de­cem­brie anul trecut încoace. Viața dvs. socială care a avut de suferit din acest motiv se animă, și asta vă bucură.
CAPRICORNII găsesc nu doar răs­pun­sul, ci și soluția pentru a stinge un con­flict le­gat de carieră și de a face ur­mătorul pas înainte. Împreună cu prietenii puteți de­mara proiecte promițătoare. O idee de afaceri se fructifică mai ușor după Luna nouă.

Semnele fixe:

TAURII încep să se bucure de viața de familie. Aceasta se poate dovedi atât de plăcută, încât vă decideți să se pe­treacă într-un cadru cât mai prietenos, prin reame­najarea casei sau prin cumpărarea uneia noi. Sănătatea și relațiile de muncă se îmbunătățesc.
LEII se pot pregăti de lansarea unui proiect personal îndrăzneț, cât de curând după Luna nouă din semnul lor. Nu vă răspândiți însă în mai multe direcții. O altă veste bună e că de duminică încolo nu mai sunteți pre­dispuși la accidente și la conflicte cu anturajul.
SCORPIONII își iau avânt în carieră și ar fi bine să facă primele mișcări con­crete în sensul acesta, începând de luni. Marte vă va da hotărârea necesară să mergeți înainte și în viața personală, după ce își face intrarea în sem­nul dvs., duminică.
VĂRSĂTORII cărora le priește re­­lația în care sunt se pot gândi la căsă­torie sau mutat împreună, ori pot face o asociere de afaceri binevenită. Călă­toriile lungi sau studiile pot fi întreprinse de-acum mai ușor, iar ambiția profe­sională se intensifică.

Semnele mutabile:

GEMENII se pot pregăti de con­ce­diu. Orice ieșire este binevenită, dar cele mai reușite vor fi cele de duminică încolo, după Luna nouă, când unul dintre drumuri se poate do­vedi pro­vidențial. De duminică, nivelul de enegie vă crește.
FECIOARELE pot să înceapă să fie in­te­resate de un domeniu de studiu mai puțin prac­tic, cum ar fi teologia. Vă puteți im­pli­ca discret și în proiecte uma­ni­tare. Viața de zi cu zi de­vi­ne tot mai trepi­dantă.
SĂGETĂTORII
care călătoresc sau sunt la studii în străinătate pot cunoaște pe cineva care să le deschidă orizontul - ni­mic mai pe gustul lor! Sau dvs. înșivă pu­teți deveni men­torul cuiva care e dornic să învețe de la dvs.
PEȘTII continuă să-și amelioreze re­la­țiile de muncă, iar de luni pot începe un pro­iect profesional interesant. Tot acum ar fi bine să vă faceți un plan de viață sănătoasă. Efor­turile dvs. de-a vă valorifica cunoștințele încep să dea roade.