AȘA M-AM VINDECAT...

Cititor Formula AS
"Sunt bine la superlativ"

Nu-mi place deloc să vorbesc despre boala mea, despre Lupus, dar îmi place să spun cum am scăpat de ea și să-i încurajez pe acei oameni care au probleme de au­to­imunitate, îndemnându-i să lupte, să spere, pentru că totul în lu­mea aceasta se rezolvă cu răbdare, cu credință, rugă­ciune și o viață echilibrată.
M-am îmbolnăvit după ce am născut al doilea copil. Lucrurile au evoluat rapid și dramatic: mă dureau toate articulațiile, aveam febră, abia mă puteam da jos din pat, în condițiile în care aveam un copil de 2 ani și un prunc de 7 luni. Mulți doctori la care am fost nu au știut să pună diagnosticul corect. După ce am stat degea­ba în spital 2 luni, am plecat peste voia lor, hotărând prin pro­pria putere că nu am nimic. Am continuat să tră­iesc, să muncesc, să-mi cresc copiii și să-mi văd de viață și de fa­milie.
După 14 ani de liniște, boala a scos din nou capul și diagnosticul pus a fost corect: Lupus eritematos. Am lup­tat din nou singură. Am băut 2 luni sucuri de legume și ceaiuri, am fă­cut cura lui Breuss și m-am sim­țit minu­­nat, însă după un timp, starea rea a revenit. Atunci am citit pe internet des­pre ceaiurile d-lui Giurea Ma­rin. Ime­diat l-am sunat și-am găsit la celă­lalt capăt al firu­lui un om plin de optimism, care m-a învățat ce tre­buie să fac. Am primit tratamentul de la dânsul, am început să consum ceaiu­rile și deja după două săptămâni, nu mă mai dureau arti­culațiile și aveam o stare de bine la su­per­lativ. Am băut totuși în continuare ceaiurile și m-am simțit din ce în ce mai bine. M-am rugat mai mult, am dăruit mai mult, am trăit parcă altfel, mai conștient și cu Dum­nezeu în suflet.
Închei așa: cred că în viață Dumnezeu ne dă mai mulți îngeri păzitori. Pe unii îi vezi în oamenii cu care relațio­nezi, pe alții îi ai în corpul tău, pentru că sistemul nostru imunitar e unul din îngerii păzitori pe care îi avem. Nu știm exact unde se află, dar el e peste tot, în celule, în or­ganele noastre. Să avem grijă de el și să-i fim recunos­că­tori pentru că ne apără sănătatea. Vă do­resc bucurii adevărate.
ANA MARIA TOMA - Buhuși
P.S.:D-l MARIN GIUREA poate fi contactat la tel. 0744/65.80.48, 0249/41.72.85 (seara, după ora 21).


"Cum am scăpat de urticarie și de paraziți"

M-am gândit să scriu "Formulei AS" pentru că sunt mulți cei care se confruntă cu aceste afecțiuni "mi­no­re", dar foarte supărătoare. Eu fac urticarie în mod obiș­nuit când mănânc ceva nu toc­mai proaspăt (de exemplu ou), dar într-o vară s-a întâmplat să apară după ce am mâncat prima dată pepene verde sau roșii, deși aceste alimente nu au nimic toxic sau alte­rat. Se pare că problema sunt pa­raziții (chiar dacă nu sunt eviden­țiați în analizele de scaun). Într-o perioadă am avut urticarie timp de 8 luni. Bineînțeles că medicii pre­scriu antihis­taminice, care își fac efectul, petele și mâncărimea dis­par, dar de multe ori reapar după întreruperea medica­ției. Pe scurt, leacul - descoperit, prin încer­cări, de către mine - este uleiul antipara­zitar, un preparat produs la Cluj, de Ște­fa­nia Ștefan S.R.L. Am constatat, de ase­menea, că și prepa­ratul Para­zitol, produs de laboratoa­rele "Me­dica", este eficient (luat corect și pe durata indicată în prospect).
Trebuie să mai adaug ceva ce m-a ajutat mult: iden­tificarea cau­zei mentale a problemei și rezol­varea ei prin însușirea unui nou model de gândire. Iată ce am găsit pe internet (www.vindecare.go.ro - contact-vinde­care prin gândire). o Cauza mentală a urticariei: "iritații din cauza în­târzierilor. Mânii ascunse. Mod copilăresc de a aștepta atenție". o Noul model de gândire: "Mă iubesc și mă aprob. Sunt împăcat cu procesul vieții. Aduc pace în fiecare colț al vieții mele".
În cazul infestărilor cu paraziți, cauza mentală a pro­ble­mei este: "dai puterea altora, îi lași să preia con­ducerea", iar noul model de gândire: "cu iubire, iau pu­terea îna­poi și elimin toate interferențele". Citiți-i sub­conștientului dvs. mesa­jul de la "noul model de gân­dire", timp de 21 de zile, de trei ori pe zi, câte 10-15 mi­nute. Evitați recitarea mecanică a formulelor. Ceea ce citiți încercați să trăiți. Puterea gândirii pozitive constă în re­pe­tiție, în insistența de a emite aceleași gân­duri bune și de a avea deplină încredere în aplica­bili­tatea lor. Par­tea mai dificilă este de a înțelege afirma­țiile de mai sus. De exemplu, eu m-am întrebat despre ce putere este vor­ba în mesajul legat de infestările cu pa­raziți. Pen­tru mine răspunsul a fost: "puterea, liberta­tea de a decide cum mă simt, cum reacționez sau cum acțio­nez". Dacă vă gândiți la aceste mesaje suficient de mult, veți găsi înțelesul propriu care să vă ajute.
DOINA