"Cu produsele «Secret Herbs», tatăl meu s-a vindecat de cancer de colon"

Cititor Formula AS
În anul 2012, tatăl meu, simțindu-se rău a fost supus unor investigații amănunțite, iar diagnosticul a fost îngrozitor, tumoră de colon.

I s-a recomandat operația, dar având mai multe afecțiuni cardiace, intervenția a fost exclusă, următorul pas fiind, la recomandarea medicilor, ședințele de chimioterapie. Pe primele două le-a suportat foarte greu și se simțea din ce în ce mai rău. Atunci am hotărât să caut și alte alternative, cum ar fi produsele naturiste. Prin inter­mediul revistei "Formula AS", am aflat de unele pro­duse din gama "Secret Herbs", Tumorless, Digestton, Immunoforce și Lifeforce. Agățându-mă de orice speranță, le-am achizi­ționat, iar după două luni de la admi­nistrare, tatăl meu a început să se sim­tă din ce în ce mai bine, a suportat mult mai bine ședințele de chimioterapie, iar surpriza a fost, atât pentru noi, cât și pentru medici, că respectiva tumoră a stagnat, nu a mai evoluat. După încă trei luni de administrare a produselor, tumora intrase în remisie. După analize repetate, imensa surpriză a fost că după un an, tatălui meu îi dispăruse tumora.
Acum, după doi ani de administrare a produselor "Secret Herbs", analizele tatălui meu sunt în pa­rametri normali. Celor interesați le stau la dispoziție cu informații suplimentare, în speranța că se vor bucura și alții de produsele "Secret Herbs". Cu stimă și considerație,

CAMELIA DUMITRU - Brașov,
tel. 0760/45.23.25