SĂPTĂMÂNA 15-21 AUGUST

Tana Rosca
Planetele benefice și cele malefice s-au des­părțit în două tabere distincte: Venus și Jupiter, res­pectiv micul și marele benefic sunt împreună în Leu, iar energia lor cumulată atinge luni punctul culmi­nant. Marte și Saturn sunt îm­preună în Scorpion, aflate tot în conjuncție. Opor­tu­nități pentru a ne dez­volta ar fi din plin, dar, deoarece acestea sunt planete puse pe dis­tracție și mai puțin pe treabă, ne putem alege doar cu câteva planuri frumos construite în minte. Soluția e una singură: să alegem dintre posibilitățile date și să începem să facem pași concreți pentru a ne pune în practică pla­nurile. Mercur ne ajută să avem discernământ, de­oarece intră sâmbătă în practica zodie a Fecioarei, pe care o și stăpânește.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt însoțiți de Lună în sem­nul lor, în cea mai mare parte a week­end-ului, ceea ce le intensifică emoțiile. Mulți sunt pregătiți pentru o mare iubire, alții sunt consumați de o pasiune, eventual una care trebuie ascunsă de ochii lumii.
RACILOR le priește prezența celor doi malefici în Scorpion, pentru că aceștia îi ajută să facă ordine, atât în chestiunile amoroase, cât și în relațiile cu copiii. Un proiect cu tentă creativă poate prinde contur și se poate solda și cu un câștig material.
BALANȚELE se pot bucura de o as­cen­siune socială de-a dreptul spectaculoasă, mai ales dacă sunt invitate să participe la un proiect monden sau de grup, luni. Pe plan financiar, aveți energia și determinarea de-a vă organiza mai bine veniturile.
CAPRICORNII care sunt prinși în acti­vi­tăți sociale și și-au asumat multe res­pon­sabilități ar face bine să mai delege din ele. Mai ales că aveți nevoie de timp, pentru a vă dezvolta afacerile, domeniu de care se ocupă ambii benefici. Luni poate fi o zi de excepție.

Semnele fixe:

TAURII sunt inspirați să organizeze pe­treceri acasă sau să se ocupe de înfru­mu­sețarea locuinței lor. Dacă doriți să cum­părați o proprietate, puteți da peste un adevărat chi­lipir. În parteneriate e bine să porniți de la premisa că aveți de a face cu cineva rigid și nervos.
LEII pot trezi invidia celorlalte zodii, căci nu se bucură doar de prezența ambilor benefici în semnul lor, ci se pot pregăti și pentru semnarea unor contracte lucrative. În familie vă puteți aștepta însă la niacaiva conflicte de auto­ri­tate, mai ales cu vârstnicii.
SCORPIONII își folosesc energia în forță, cu multă eficiență, dar fără menaja­men­te. Adu­ceți-vă aminte să le mai și ex­plicați celor din jur de ce faceți ceva anume și nu le cereți să realizeze la fel de mult ca dvs. La serviciu, o promovare e cvasi-iminentă.
VĂRSĂTORILOR, relația de cuplu le poate aduce aminte de luna de miere. Și aso­cierile de afaceri pot fi o sursă de mul­țumire, căci partenerul dvs. de afaceri poa­te veni cu bani frumoși. Șefii sunt însă foarte exigenți și lipsiți de răbdare.

Semnele mutabile:

GEMENII se înviorează de îndată ce șeful lor, Mercur, intră în Fecioară, ceea ce se întâmplă sâmbătă. Tonusul fizic și psihic vă crește și vă preocupă rezolvarea problemelor fami­liale și casnice. Atenție la sănătate și la relațiile de muncă!
FECIOARELE au de profitat în urma in­tră­rii lui Mercur, sâmbătă, în zodia lor. În­demânarea dvs. crește și la nivel fizic, dar și în mânuirea cuvintelor. Alianțele pe care le încheiați, mai ales luni, vă pot duce de­parte. Fiți însă grijulii la volan.
SĂGETĂTORII, flancați de aspecte po­zi­tive din partea celor doi benefici, dar și a lui Uranus, pot deveni pe neașteptate cu­nos­cuți sau se pot îndrăgosti brusc de o per­soa­nă neobișnuită. Comunicarea cu șefii merge bine, dar aveți și dușmani ascunși.
PEȘTII au de-a face cu un partener de cu­plu sau de afaceri comunicativ. Ascultați-i ide­ile practice, căci dvs. sunteți cam dez­o­rien­­tați. La serviciu puteți ajunge în vârful topului popularității. Prudență la drumurile lungi.