"Trimiteți revista la Parlament!"

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop,

Stimați domni redactori,
Analizele politice și articolele publicate în "Formu­la AS" sunt atât de pertinente și ancorate în realitatea actuală a României, încât consider că un exemplar din fiecare număr al "Formulei AS" trebuie trimis pe adresa primului-ministru și la Parlament, ca să fie sesizată situația precară în care este pusă țara, de niște parlamentari și miniștri cu dosare pe­nale, cu plagiate acoperite la activ și, eventual, cu repetenții repetate în perioada de formare școlară.
Toți acești oameni care nu citesc "Formula AS", căci timpul lor este în totalitate dedicat căpătuielii per­sonale, și joacă doar teatru pe scena politică, trebuie trași serios de mânecă, cu privire la soarta țării, pe care o joacă doar pentru buzunarul lor.
Într-o notă din presă, de acum câțiva ani, s-a scris că în mediul infracțional sunt două paradoxuri:
- Un deținut de drept comun are în închisoare o celulă de 4-6 m2.
- Cea mai mare densitate de infractori pe me­tru pătrat se află în Parlamentul României.
Toți acești "politicieni" și magistrați cu dosare penale și cu tinichele de coadă vând țara pe nimic pentru comisioane, cu care-și plătesc apoi discul­pa­rea și diplomele.
Trimițând un exemplar din "Formula AS" la pri­mul-ministru și la Parlament, poate vor citi analizele politice semnate de Culcer, Șerbănescu, Roman, Rus etc. și vor vedea - dacă fluxul ascendent inimă-cere­bel nu le e atro­fiat - încotro "cârmesc" ei țara.
Un veteran al războiului de 50 de ani cu Securitatea

"Dați mai multe știri în revistă"

Doamnă directoare Sânziana Pop,
Locuiesc în București de mai bine de 35 de ani. Eu și soția mea, Margareta, am fost profesori. Eu am predat istoria și geografia, ea, matematica. Suntem trecuți de 70 de ani. Pe 21 iunie, d-l primar Onțanu Neculai a sărbătorit semicentenarul în ale căsă­toriei, la 146 de cupluri. Avem activitate la "Clubul Înțelep­ților", grație acestui primar, care din dorința de a fi și în slujba cetățenilor, a creat șapte cluburi pen­tru pen­sio­nari, elevi, studenți, pentru toate categoriile so­ciale, pentru toate vârstele. Spun toate acestea în ideea de a deschide o pagină în cadrul "Formulei AS", care să reflecte astfel de evenimente. Se vor­bește mereu despre bătrâni uitați, dar uite că se mai găsește câte un primar care să-și amintească de ei. În altă ordine de idei, ca cititor fidel al "Formulei AS", îmi permit să vă sugerez să găzduiți mai des în re­vis­tă evenimente interne și internaționale, știri noi des­pre personalități publice.
Îmi cer scuze pentru faptul că vin cu asemenea pro­puneri. Dumneavoastră știți cel mai bine ce place pu­blicului și ce-l interesează. După mine, aș anula zo­diacul, deoarece, dacă citim zodiacele de la mai multe publicații, vedem că nu seamănă unul cu altul, că sunt scrise "după ureche", că nu este nimic serios. Poa­te că ajută la comercializarea ziarului, dar aici nu mă pricep.
În încheiere, aduc mii de mulțumiri conducerii și redacției revistei, care reușește să ne facă să așteptăm editarea fiecărui număr cu nerăbdare. Avem ce citi, este cel mai serios ziar din România. Cu respect,
STĂNESCU EMILIAN - str. Dimitrie Marinescu nr. 24-26, sector 2, București, O.P. 39