Rețeta cu iaurt și ton

Cititor Formula AS
Citesc "Formula AS" încă de la în­fiin­țare. Vă felicit, ca mulți alții, pen­tru ca­li­tatea umană și plină de su­flet a re­vistei, care nu s-a pierdut pe drum.

Vă do­resc inspirație și putere de muncă încă foarte mulți ani înainte. Ci­tind me­reu rețetele de slăbit, m-am gân­dit că poa­te am șansa să intru și eu în Clubul fe­meilor care au reușit să slă­beas­­­că, oferind o rețetă sim­plă, dar cu efect garantat.
Regimul se prezintă ast­fel: în fie­care zi, la prânz și sea­ra, se mă­nâncă un iaurt mare, ames­tecat cu o cutie de ton bucăți (se ames­tecă într-un castron iaurtul cu tonul și se împarte în două por­ții, pen­tru prânz și seara). Di­mi­neața, la micul dejun, se pot consuma, la alegere: 1 felie de pâi­ne pră­jită cu un ou fiert sau 100 g brânză de vaci, sau o felie de șuncă.
Regimul durează o săptă­mână sau cât rezistați. Faceți cât mai multă miș­ca­re (mers pe jos). Beți 2 l de apă sau de ceai în cursul unei zile. Regimul este dat de un doctor și a fost ex­pe­ri­mentat cu re­zul­tate excelente. Succes!

FLORICA IONESCU - București