Săptămâna 24-30 octombrie

Tana Rosca
Planetele se adună în Scorpion; în weekend vor fi în număr de patru: Soarele, Luna, Venus și Saturn. Această alcătuire energetică este una stabilizatoare pentru afaceri, pentru relațiile noastre cu băncile sau alte instituții financiare. Și în pasiunile chinuitoare poate interveni, cu grația care o caracterizează, armonioasa Venus. În ge­neral, relațiile noastre de orice fel se îmbu­nă­­tățesc, de duminică, când planeta comunicării, Mercur, redevine directă în Balanță. În acest semn al diplo­mației se pot drege, din acest mo­ment încolo, even­tualele gafe comise, începând din data de 5. Tot de luni încolo, semnele de apă și de pământ sunt pre­dispuse să se îndrăgos­teas­că iremediabil. Marte pătrunde luni în Capri­corn, zodie în care se simte foarte bine, din care ne poate dirija cu eficiență deciziile. Joi ne putem intersecta cu destinul, la dru­murile scurte.

Semnele cardinale:

Berbecii găsesc un mod de comunicare mai bun cu partenerul de cuplu sau cel de afaceri, începând de duminică. Cariera o poate lua din loc, dacă aveți curaj. Unii dintre dvs. se pot lansa într-o aventură pasională, care trebuie consumată cu discreție.
Racii intră într-o perioadă a sentimentelor frumoase primite și împărtășite. Cei care își doresc o nouă relație sunt favorizați de planete, în special de luni până miercuri. În cuplurile stabile, partenerul dorește să dea tonul, și ar fi bine să-l lăsați.
Balanțele se întristează puțin, căci Venus le părăsește vineri semnul. În schimb, Mercur în semnul dvs. devine direct du­minică și comunicarea intră în normal. Pot apărea ocazii favorabile pentru afaceri și semnarea contractelor, de luni încolo.
Capricornii sunt înconjurați de afecțiunea prietenilor încă de vineri. Comunicarea profesională intră pe un făgaș normal, permițând și îndreptarea unor erori. Marte intră în semnul dvs. luni, ajutându-vă să luați decizii cu bătaie lungă.

Semnele fixe:

Taurii au fost afectați de eclipsa de Soare la nivelul relației de cuplu sau de parteneriat. Venus vine însă să netezească valurile produse, iar de luni încolo și relațiile de muncă se îmbunătățesc, odată cu revenirea lui Mercur în miș­care directă.
Leii se îndeletnicesc cu spor de casă și de familie. De duminică începând, puteți să vă împăcați cu amicii sau vecinii cu care v-ați certat în ultimele două săptămâni. Puteți lua inițiativa la serviciu, autoritatea dvs. va fi acceptată.
Scorpionii încep să-și regăsească liniș­tea interioară, sub influența micului benefic Ve­nus, ce intră vineri în zodia lor. Even­tualele bârfe pe seama dvs. se liniștesc. Amicii încep să se regrupeze în jurul dvs., cu începere de luni.
Vărsătorii care au comis gafe de față cu mai multe persoane vor avea posibilitatea să le corecteze, odată cu revenirea în miș­care directă a lui Mercur. Vă puteți aștepta la o as­cen­siune în carieră care să fie însoțită și de un salt al veni­turilor.

Semnele mutabile:

Gemenii au motive serioase să se bucu­re de reluarea mișcării directe a lui Mercur, căci el este guvernatorul zodiei lor. Relațiile de muncă și sănătatea se îmbunătațesc și ele, iar de luni încolo poate apărea o ocazie bună de in­vesti­ții.
Fecioarele pot reuși să repare niște greșeli comise în legătură cu banii, începând de luni. Con­tractele pot fi revizuite și îmbu­nătățite. Contracte de colaborare noi pot fi obținute prin intermediul amicilor. O nouă pasiune se poate aprinde de luni încolo.
Săgetătorii au posibilitatea să aplaneze niște dușmănii de care nici măcar nu au fost conștienți. Sunteți conștienți însă de di­sen­siunile cu prietenii, care pot lua sfârșit de duminică încolo. De luni puteți lua o decizie bă­neas­că inspirată.
Peștii își pot împlini un vis, căci trec prin­tr-un context planetar cât se poate de fa­vo­rabil. Anumite greșeli în afaceri pot fi co­rectate începând de duminică. Amicii vă pot ajuta să luați o decizie curajoasă, de luni încolo.