"Mulțumesc, d-le doctor Rareș Simu, mulțumesc «Formula AS»!"

Cititor Formula AS
Am 45 de ani, sunt din București și doresc să mulțumesc pe această cale d-lui dr. Rareș Simu - specialist în alergologie și imunologie clinică, pentru ajutorul oferit în tratarea afecțiunilor mele.

În 2012, am început tratamentul dumnealui pentru depresie și hepatita C. Aveam stări cumplite: dureri articulare chinuitoare, dureri musculare, lipsa poftei de mân­care, insomnie, dorință de izolare și un negativism generalizat, încât nu mai credeam în nimeni și-n ni­mic și ajunsesem să refuz orice ajutor. Remediile ho­meopate ale d-lui dr. Simu, asociate cu alte remedii naturiste, m-au ajutat să mă refac într-un mod mira­culos. Acum îmi este bine, am scăpat de toate sufe­rințele care îmi păreau fără sfârșit. Încă mai folosesc remedii homeopate, știu că lupta mea trebuie să continue, dar sunt fericită, pentru că starea mea de sănătate nu mă mai împiedică să am o viață normală. Mențio­nez că am primit de la d-l doctor indicații prețioase despre dietă și am eliminat din alimentație tot ceea ce nu-mi era recomandat, am făcut psiho­terapie și am fost îndrumată spre terapia "Călătoria - Brandon Bays", care m-a ajutat foarte mult.
Vă doresc multă sănătate, d-le dr. Simu și vă mul­țumesc pentru că mi-ați fost alături întotdeauna în momentele grele, încă de la începutul tratamentului!
Mulțumesc întregului colectiv al "Formulei AS", în frunte cu d-na Sânziana Pop - oameni plini de iubire și dedicație! Cu deosebită recunoștință,
MARIANA DUMITRESCU - București

D-l dr. RAREȘ SIMU poate fi contactat la Cen­trul de Sănătate și Viață "Armonia" din str. Ita­liană nr. 13, ap. 3, sector 2, București, tel. 0766/29.84.58