SĂPTĂMÂNA 21-27 NOIEMBRIE

Tana Rosca
Sâmbătă avem parte de o Lună nouă în Să­ge­tător, care ne face îndrăzneți, dornici să eva­dăm din rutina cotidianului, fie plecând într-o excursie, fie adâncindu-ne într-o carte bună. Apetitul ne crește (mai ales că și Ve­nus cea iubitoare de plă­ceri se găsește tot în Să­ge­tător) și ar trebui să ne ab­ținem de la excese, mai ales aceia dintre noi care știu că au un ficat sen­sibil. Venus cochetează cu Uranus, ceea ce poa­te genera amoruri fulgerătoare, neo­biș­nuite, dar fără vreo garanție în privința duratei. Ori, putem să ne împrietenim cu persoane excentrice, care să ne schimbe, măcar pentru un timp, modul de-a privi lumea. Miercuri, Marte se întâlnește cu Lu­na, deci trebuie să ne ferim de accidente pro­vo­cate de instrumente tăioase sau foc deschis. Ne pier­dem răbdarea mai ușor ca de obicei, mai ales față de cei din familie. Acest aspect poate reprezenta însă un avantaj pentru firile mai timide, care-și pot găsi acum curajul de-a spune fără echivoc ce le supără.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt avantajați de planetele din Săgetător, mai ales de Venus. Puteți porni la drum lung, vă puteți îndrăgosti sau puteți găsi în cineva un model de urmat. Miercuri v-am sfătui să evitați confruntările cu șefii dvs., mai ales dacă sunt femei.
RACII se trezesc cu un surplus de energie și creativitate, în weekend, sub influența Lunii noi și a lui Venus în Săgetător. Dacă vă vin idei creative în plan profesional, nu ezitați să le puneți în aplicare.
BALANȚELE încep să-și revină din ten­siu­nile ultimelor săptămâni, doar miercuri mai sunt posibile certuri în familie. Dar prietenii dvs. de abia așteaptă să petreceți timp alături de ei. Ați putea veni cu o idee pentru un proiect de grup la care să participe și partenerul dvs.
CAPRICORNII nu știu că despre ei se ve­hi­culează, de-a valma, lucruri bune și lu­cruri rele. V-ar prii un sfârșit de săptămână liniștit, retras sau dedicat unor preocupări spirituale. Aveți nevoie de calm, pentru a nu cădea pradă, miercuri, iritării.

Semnele fixe:

TAURII care se gândesc să mai facă niș­te bani vor putea începe un nou proiect în acest sens. Dacă aveți nevoie de parteneri de in­ves­tiții, aceștia nu vor întârzia să apară de unde nici nu vă așteptați. Copiii dvs. sau persoana iubită vă pot călca pe nervi, miercuri.
LEII sunt gata să încerce să-și exprime creativitatea într-un mod nou sau pot des­co­peri că un copil de-al lor este înzestrat cu un talent artistic. Dacă vă doriți o relație, puteți în­tâlni pe cineva, iar iubirile începute acum se nasc într-un context favorabil.
SCORPIONII au parte de vizita Lunii prin semnul lor, vineri și sâmbătă, ceea ce-i poate supune unor stări de spirit fluctuante. O schimbare de imagine poate fi binevenită. În urma unei idei originale, veniturile directe pot să crească.
VĂRSĂTORII pot încheia săptămâna de lucru pe o notă de îngrijorare, pentru că nu pot citi din reacțiile șefilor dacă ceea ce au lucrat este apreciat sau dimpotrivă. Asta n-ar trebui să vă împiedice să vă vedeți cu prietenii în mijlocul cărora starea dvs. se schimbă în bine.

Semnele mutabile:

GEMENII devin din ce în ce mai prinși în relația de cuplu sau de asociere. E drept că partenerul dvs. ia inițiative în acest sens, dar nu aveți ce regreta, dacă vă alăturați propunerilor sale. Miercuri este o zi nepotrivită pentru afaceri.
FECIOARELE, de regulă obsedate de mun­că, preferă, iată, în acest interval, să se de­dice familiei. Această dedicație nu pare să fie apreciată și de persoana iubită, care se poate simți neglijată, iar miercuri își poa­te exprima destul de radical nemul­țumirea.
SĂGETĂTORII pot fi plini de griji, vi­neri și sâmbătă, dar, de îndată ce Soarele și Luna intră în semnul lor (adică duminică), grijile se risipesc și gândul vă stă la dis­trac­ții. Nimic rău în asta, cu condiția să nu vă neglijați atri­buțiile profesionale.
PEȘTII care aspiră la un progres în ca­rie­ră pot face un pas înainte, după Luna nouă de duminică, mai ales că micul benefic Venus își dă, la rândul său, concursul, nete­zind relațiile cu șefii. Miercuri ar fi bine să evitați certurile cu prietenii dvs. bărbați.