Salata pentru slăbit

Iulia Vlad
Se apropie sfârșitul de an și, mai ales, zilele de sărbători, când fiecare femeie visează să etaleze un trup fără cusur.

Dacă nu aveți încă ar­me secrete, care să vă împlinească do­rința, vă oferim noi o stratagemă la în­demână, cu succesul asigurat: SA­LA­TELE! Inclusă în alimentația zilnică, salata are darul de a topi grăsimea, de a accelera metabolis­mul, de a elimina apa în exces și toxinele și, în același timp, de a fur­niza o mulțime de vita­mine și oligoelemente necesare organismului. Cu ajutorul ei, puteți slăbi rapid sau lent și fără efort, pentru că sa­tură repede și este săra­că în calorii.
Aveți nevoie de var­ză crudă, țelină crudă și morcov crud în cantități egale. Se amestecă legume­le, tăiate foarte mărunt sau date pe ră­ză­toarea fină, cu suc de lămâie și puțin ulei de măsline. Adăugați apoi și câ­teva măsline, 1-2 linguri de porumb fiert, pătrunjel sau mărar tocate fin. Iată cum puteți slăbi ușor și sănătos cu ajutorul salatei:

Dieta rapidă

- Durează 4 zile, în care slăbiți până la 3 kilograme -
Mic dejun: o felie de pâine prăjită și un ou sau o banană și un pahar de suc de grapefruit.
Prânz: o farfurie de salată (300 g).
Gustare: 1 măr.
Cina: o farfurie de salată (300 g).

Dieta lentă

Timp de 3 săptămâni, consumați înainte de me­sele principale câte 100-150 g de salată. Pu­teți mânca orice, fără probleme, dar reduceți porțiile, precum și făinoasele, dulciu­rile, grăsimile și sarea în exces. Slăbiți până la 5 kilograme.
În cele două diete aveți voie ceai, cafea (neîndulcite) și cel puțin 2 litri de apă plată pe zi.