"Îi mulțumesc d-nei Adriana Vlad, că m-a salvat de hemoroizi"

Cititor Formula AS
În urmă cu cinci ani, au început să-mi apară hemoroizi interni, de dimensiuni mai mici, dar care în timp au început să crească și să sângereze, iar du­re­rile și disconfortul creat mă chinuiau îngrozitor.

Am urmat tot felul de tratamente recomandate de medici, am testat toate alifiile și unguentele din far­macii, dar fără niciun succes. Mai mult, după un timp, am început să mă internez tot mai des în spital, unde mi s-au făcut analize și am aflat că am anemie severă, în urma sângerărilor tot mai intense. Neștiind ce să mai fac, am vorbit cu preotul paroh de la noi din oraș, iar dânsul mi-a spus că are un prieten stupar, a cărui fată este "mare nutriționistă la Deva", și mi-a dat numărul de telefon al d-nei prof. Adria­na Vlad, insistând să mă programez la ca­binet, deoarece doamna are rezultate bune în terapiile naturiste, despre care citisem în revista "Formula AS". Am urmat îndemnul și m-am salvat. Drept urmare, vreau să-i mulțumesc d-nei Adriana Vlad că mi-a redat sănătatea și m-a pus pe pi­cioare. Am urmat trei luni un tratament cu plante (Tonic Antihem, Castan, Thuya, Traista-ciobanului), și chiar la doar două zile după ce mi-am introdus su­pozitoarele preparate de dânsa, sângerările mi s-au oprit. Acum sunt bine, nu mai am nici un disconfort și urmez un tratament de întreținere.
Îi mulțumesc încă o dată d-nei prof. Adriana Vlad pentru tot ce a făcut pentru mine și revistei "Formula AS", pentru articolele pe care le publică, ajutând oa­menii bolnavi.

VALENTIN HARALAMBIE - loc. Călan, jud. Hunedoara