Mâncați și slăbiți

Iulia Vlad
Următoarele diete pre­supun o schim­bare a obiceiurilor coti­diene. Re­zul­tatele nu se vor lăsa aștep­tate și vă vor da încredere că sunteți pe drumul bun.

Dieta "celor trei nu"

Nu zahăr, nu făinoase, nu grăsimi... Iată o dietă ușor de ținut, în urma căreia obțineți rezultate remarcabile: slăbiți până la 5 kilograme.
Timp de două săptămâni (și dacă s-ar putea, pentru totdea­una), renunțați total la zahăr și la orice preparate care îl conțin, la pâine și la oricare alte pro­duse făinoase (covrigi, prăji­turi, cozo­naci, paste etc.), pre­cum și la grăsimi adăugate la sa­late și mâncăruri (ulei, unt, mar­ga­rină, untură). Vă puteți de­lec­ta, în schimb, cu orice fel de brân­ze­turi slabe, carne de pui, pește, ouă, fructe și legume, în porții medii, iar ca băuturi, aveți voie ceai, cafea (neîndul­cite), și cât mai multă apă plată.

Dieta "ora 16"

În urma acestei diete, slăbiți cu un efort minim până la 4 kg. Dieta du­rează două săptămâni, timp în care mâncați orice, în mai multe porții, în cantități rezona­bile, dar doar până la ora 16. Sea­ra, când vă apucă o foame puter­nică, com­bateți-o cu apă fierbinte, ceaiuri de plante neîndulcite, sau faceți ceva care să vă distragă aten­ția: o plimbare, uitați-vă la un film la televizor, citiți.