Săptămâna 20-26 februarie

Tana Rosca
Tandemul Venus-Marte trece vineri în Ber­bec, însoțit și de Lună, aducând vești bune. Dat fiind că în Berbec, Marte e cel puternic, avem mai multă energie, îndrăzneală, iar capaci­ta­tea de-a lua de­cizii e sporită. Dorința de afir­ma­re ne crește, dar Ve­nus și Luna se îngrijesc să ob­ținem ce vrem, fără să ne atragem antipatii. Grație ar­mo­niei dintre Marte-Venus, în Berbec, și Saturn în Săgetător, pronunțată mai ales marți și miercuri, deciziile noastre pot fi în­țelepte, cumpătate și cu bătaie lungă, atât cele privind relațiile noastre, cât și cariera.

Semnele cardinale:

BERBECII își regenerează în weekend forța prin odihnă activă. Cu excepția nopții de sâmbătă spre duminică, somnul devine mai odihnitor. Obiectivele dvs. se limpe­zesc, mai ales dacă e vorba despre valorificarea sau începerea unor idei sau a unor studii.
RACII care-și pot permite să plece într-o călătorie peste hotare ar trebui s-o facă la sfârșitul acestei săptămâni. O perioadă de blocaj legată de carieră se încheie, începeți să găsiți modalitatea de-a vă pune în practică ideile originale.
BALANȚELE care au finalizat cu succes o afacere pot sărbători pe final de săptă­mâ­nă. De duminică, relația de cuplu sau de aso­ciere trece în prim-plan și puteți între­prinde multe activități interesante comune.
CAPRICORNII se distrează cu apropiații lor vineri și sâmbătă, dar apoi trebuie să dea întâietate problemelor familiale. Sau poate fi vorba despre chestiuni legate de gospodărie, care se cer rezolvate. Oricum ar fi, găsiți soluții ingenioase.

Semnele fixe:

TAURII n-au ce căuta acasă vineri, pentru că petrecerile organizate de prieteni ies mult prea grozav. Atenție însă, să nu stârniți niscaiva invidii. Marți sau miercuri sunt zilele cele mai potrivite pentru reușita unor afaceri.
LEII reușesc să facă o investiție bună sau să se bucure de o cucerire amoroasă. Ace­ia dintre dvs. care călătoresc pot re­zolva lucruri importante pe parcursul voiajului, mai ales marți și miercuri. Și în domeniul studiilor vă puteți remarca.
SCORPIONII reușesc să fie la fel de prezenți într-o legătură amoroasă, cât și la serviciu. Este un semn bun, înseamnă că povestea de dragoste vă priește și vă stimulează crea­tivitatea. Vă puteți face un plan bun de economii.
VĂRSĂTORII care au descoperit sur­se suplimentare de venituri trebuie să ră­mână la fel de harnici ca până acum, ca să le păstreze. Există o tentație mare de a da curs tuturor invitațiilor de a ieși cu amicii, ori de câte ori aceștia lansează o invitație.

Semnele mutabile:

GEMENII se pot bucura, vineri, de victoriile profesionale repurtate. De luni încolo însă vă sfătuim să vă ocupați mai mult de partenerul de cuplu, inițiind în­tâlniri cu rudele sau vecinii dvs. În felul acesta, supă­rarea că a fost neglijat îi va trece.
FECIOARELE se mai pot lăsa răs­fățate în voie de partener vineri, că după aceea, el va deveni mai pretențios. Luați în serios propunerile de afaceri care vi se fac de duminică încolo, chiar și pe acelea care par puțin mai excentrice.
SĂGETĂTORII se cam satură de viața idilică de familie, după ziua de vineri și încep să devină mai zglobii. Distracția sau povestea romantică vă scot din rezerva pe care v-a impus-o în ultima vreme marele malefic Sa­turn.
PEȘTII vor ieși sâmbătă din perioada de huzur, motiv de a se bucura din plin de această zi. Prea triști nu veți fi, pentru că puteți reuși să obțineți o creștere salarială ori poate fi vorba despre o colaborare creativă, care să vă augmenteze veniturile.