Săptămâna 6-13 MARTIE

Tana Rosca
Cu cât suntem mai relaxați, cu atât devenim mai inventivi. Putem reuși să ne schimbăm punctul de vedere asupra unor probleme persis­tente, iar noua pers­pectivă ne poate ajuta să găsim soluții originale. Unele idei ne pot veni în urma discuțiilor cu prietenii. Duminică ar trebui să ne ferim de situații cu încărcătură emo­țională, deoarece suntem mai vulne­ra­bili ca de obicei și asta poate să deschidă vechi răni afective. Tot compania priete­ni­lor ne scoate din această stare. Miercuri poate fi o zi deosebit de plăcută, cu sur­pri­ze sau revelații.

Semnele cardinale:

BERBECII care reușesc să traverseze cu bine încărcătura intens emoțională din weekend vor avea suficientă ener­gie pentru a face schimbări pozitive în viața lor. Unii dintre dvs. se pot îndrăgosti, alții pot con­cepe un copil sau pot avea sclipiri creative.
RACII continuă seria de succese pro­fesionale. Șefii pot decide să vă pro­moveze. Semnarea contractelor de afa­ceri este favorizată. Aveți însă incer­titu­dini cu privire la un drum sau niște studii pe care le faceți sau doriți să le faceți.
BALANȚELE primesc vizita Lunii în semnul lor sâmbătă, o bună premiză pen­tru un weekend deopotrivă pasional și romantic. Balanțele solitare pot întâlni un partener potrivit, eventual în cercul prietenilor, dar puteți trezi invidii.
CAPRICORNII reușesc să detensio­neze anumite situații familiale, dacă își deschid casa prietenilor. Puteți invita și pe unii dintre șefii dvs. mai simpatici. Fiți foarte atenți duminică, pe parcursul depla­să­rilor scurte. În discuții puteți reacționa mai emo­țional ca de obicei.

Semnele fixe:

TAURILOR care se întâlnesc cu rubedeniile, mai ales cele prin alianță, weekendul le poate trece într-o manieră cât se poate de plăcută. Puteți afla și secrete pi­cante, dar păstrați-le pentru dvs., mai ales în week­end.
LEII care întreprind o călătorie lun­gă sau au un proiect care necesită o apa­riție publică pot avea un succes răsu­nător. Miercuri este ziua cea mai pro­mi­țătoare. Atenție însă la sumele pe care le cheltuiți, nu e bine să vă atingeți de economii.
SCORPIONII au de ales, la sfârșit de săp­tă­mână, între un proiect financiar și per­soa­na iubită. Deși nu sună foarte romantic, proiectul legat de bani poate fi mai reușit decât întâlnirea amoroasă, care se poate dovedi, la un moment dat, sufocantă.
VĂRSĂTORII sunt cu toate vorbele la ei, gra­ție prezenței planetei comunicării în sem­nul lor. Partenerul, de cuplu sau de afaceri, se bucură de faptul că sunteți des­chiși și comunicativi. Duminică puteți exagera cu grijile bănești, marți și miercuri cu cele profesionale.

Semnele mutabile:

GEMENII pot să facă impresie foarte bună, comunicând cu persoane din străinătate sau în timpul unor examene ori interviuri. Duminică vă pot apuca însă diverse spaime legate de viitorul dvs. în carieră. Vă reveniți însă cu sprijinul celor din gru­pul dvs.
FECIOARELE au de-a face, duminică, cu un partener care trece prin tot felul de stări, de la descurajare la dominare. Încercați să faceți abstracție de stările acestuia. O afacere care vă preocupă de o vreme încoace poate fi finalizată cu succes.
SĂGETĂTORILOR le revine, măcar parțial, simțul umorului și optimismul. Doar duminică, buna dvs. dispoziție poate fi afectată de toanele unui mem­bru al familiei, probabil bărbat. Luna intră în sem­nul dvs. joi și aveți mai multă nevoie de liniște în familie.
PEȘTII pot ajunge la un maxim de sen­sibilitate duminică, atunci când Soarele în Pești se întâlnește cu Chiron, simbolul vindecătorului rănit. Vă pot însă înveseli câștigurile suplimentare care se arată la orizont. Ziua ideală este cea de miercuri.