SĂPTĂMÂNA 3-9 APRILIE

Tana Rosca
Eclipsa de Lună de sâmbătă vine ca un bal­sam pentru toate semnele zodiacale, dar mai ales pentru cele cardinale. Blânda energie venu­sia­nă se împletește cu cea stabilizatoare a lui Saturn. Domiciliul lunar în care se petrece eclipsa este de asemenea de bun augur, promițându-ne că vom fi în­tâmpinați cu bunăvoință și amabilitate pe unde vom călători. Dar și pentru cei rămași acasă se anunță o atmosferă pașnică, așa cum ne dorim cu to­ții în preajma sărbătorilor de Paște, pentru că marele benefic Jupiter, planeta credinței, își reia mișcarea directă joi. Luni și marți, însă, ar fi bine să ne ferim de izbucniri temperamentale.

Semnele cardinale:

BERBECII care simt că au ceva de dovedit reușesc mai bine să se impună în weekend, decât la începutul săptămânii. Eclipsa de Lună aduce mai multă claritate în parte­ne­riatul de cuplu ori de afaceri, unde pot fi adoptate re­guli mai productive.
RACII au ocazia de a-și revizui relațiile familiale, stabilind de comun acord cum să procedeze cu o afacere de familie sau ce investiții să facă în casă. De joi începând, veniturile directe pot să crească, după o perioadă de aproape patru luni.
BALANȚELE care încearcă de ani de zile să aducă schimbări în relația de cuplu pot reuși acum, după eclipsa de lună în zodia lor. Chiar dacă partenerul va mai opune rezis­tență, într-un final, va lua în considerare ceea ce îi ce­reți.
CAPRICORNII au posibilitatea de-a face un salt în carieră, în urma eclipsei de Lună de sâmbătă. Dar e nevoie să vă mișcați repe­de, deoarece deschiderea e de scurtă du­rată. Relațiile familiale se reglează dacă vă păstrați calmul, de marți până joi.

Semnele fixe:

TAURII ar face bine dacă s-ar ocupa de sănătate, la finele săptămânii, pentru că eclipsa de Lună le împrospătează energiile și le poate regla funcțiile endocrine. Venus și Marte în semnul dvs. contribuie la acest proces.
LEII își îmbunătățesc relațiile cu antu­rajul, ca urmare a eclipsei de Lună de sâm­bătă. În zilele imediat următoare puteți lega prietenii care să dureze mult și bine. La drum lung nu vă sfătuim să plecați luni și marți, ci de-abia de joi în­colo.
SCORPIONII descoperă cine a țesut in­trigi la adresa lor și reușesc să întoarcă si­tuația în favoarea lor. Sau puteți să vă trans­for­mați un inamic într-un aliat. Proiectele dvs. pro­fe­sionale, care au fost ținute pe loc în ultima vreme, se pot debloca de joi.
VĂRSĂTORII pot conta pe un câștig de imagine sau o călătorie în străinătate care să îi avantajeze și pe plan profesional, după eclipsa de Lună. Luni și marți vă recomandăm atenție la volan. De joi încolo, relația de parteneriat se îmbu­nă­tățește substanțial.

Semnele mutabile:

GEMENILOR le poate ieși în cale o veche iubire, în preajma eclipsei. Iar dat fiind că, în cazul unora, relația stabilă scârțâie rău, vă puteți decide să vă desprindeți de ea. Evitați, luni și marți, disputele cu prietenii, ca să vă bucurați din plin de ei, de joi încolo.
FECIOARELE au ocazia să reia sau să în­ceapă un proiect financiar care, în ambele variante, va evolua încet, dar sigur. În pri-vința investițiilor însă, n-ar trebui să faceți vreo mișcare impulsivă, luni sau marți. Un aliat vă va sprijini mai eficient, de joi încolo.
SĂGETĂTORII sunt ajutați de eclipsă să reia relații de prietenie mai vechi. Odată reluate, ele vor juca un rol important în viața dvs. Luni și marți trebuie să faceți un efort ca să nu vă sară țandăra în discuțiile cu persoana iubită, dar de joi totul intră în normal.
PEȘTII își revin după puternica eclipsă din zodia lor, iar fenomenul de revenire este ac­celerat de această eclipsă blândă de Lună. Vă veți împăca mai ușor cu trecutul, cu de­za­măgirile și pierderile suferite. Fiți însă atenți să nu abordați agresiv anumite chestiuni bănești, luni și marți.