SĂPTĂMÂNA 24-30 APRILIE

Tana Rosca
Semnele de pământ (Taur, Fecioară și Capri­corn) sunt cele avantajate, pe perioada aces­tui interval, de un trigon regal. Acesta vorbește nu doar despre posibilitatea noastră de-a rezolva pro­bleme materiale, dar și de-a depăși psihologic sau practic anumite pierderi pe care le-am suferit, fie printr-o schimbare a situației la locul de muncă, fie printr-o chestiune de sănătate care ne-a costat. Acum, lucrurile încep să se îndrepte sau ne dăm sea­ma că nu ne mai afectează. Semisextilul dintre Mar­te și Uranus întărește această idee, anume - că putem lăsa trecutul în urmă (unde îi este de altfel locul) și ne putem îndrepta cu curaj către viitor. Curaj avem și în afaceri, putând elimina, cu puțină diplomație, o situație iritantă, eventual în legătură cu băn­ci­le. Venus și Uranus conspiră, mai ales luni, să ne fa­că să ne îndrăgostim fulgerător sau măcar să avem o idee creativă deosebit de bună.

Semnele cardinale:

BERBECII trăiesc cu senzația că în orice clipă li se poate întâmpla ceva magic, și nu se înșală deloc. Cele mai multe șanse sunt ca magia să se petreacă luni. Dar nu lăsați asta să vă distragă atenția de la problemele dvs. concrete, ce pot fi rezolvate cu brio.
RACII primesc vizita Lunii în semnul lor, weekendul acesta, și vor fi mai emoționali și totodată mai interiorizați ca de obicei. Faceți totuși un efort de-a vă concentra pe ca­­rieră, deoarece cu un mic efort și o mare idee s-ar pu­tea să obțineți o creștere salarială.
BALANȚELE care călătoresc în perioada aceasta se simt bine, fie pentru că leagă prietenii noi, fie pentru că apare o ocazie de-a face bani ori pentru că se îndrăgostesc. Și starea dvs. de sănătate se poate îmbunătăți, fără să faceți ceva anume.
CAPRICORNII lucrează la prelucrarea tre­cutului, dar acest efort le este înlesnit de as­pec­tele bune pe care la primește Pluton re­trograd în semnul lor. Cineva din familie vă poate da o idee grozavă, pe care o puteți valorifica ma­xim la serviciu.

Semnele fixe:

TAURII dau dovadă de mult mai multă energie concentrată și voință, decât de obi­cei. Și la capitolul comunicare stați excelent. Vorbiți fără șovăială și sunteți convingători. Puteți obține pe neaș­teptate și cu ușurință un câștig în plus, dar vă puteți îmbunătăți și imaginea.
LEII se simt puși în valoare de prietenii lor. Și nu e vorba doar de faptul că aceștia vă îndrăgesc și vă apreciază calitățile - ei se pot im­plica în mod concret într-o acțiune menită de-a vă face cu­noscuți. În sfera profesională e de asemenea posibil să vă faceți remarcați.
SCORPIONII primesc reacții utile din partea amicilor lor. Dacă țineți cont de ele, vă puteți îmbunătăți relația de cuplu ori de asociere. Vă trebuie însă răbdare cu partenerul, care poate avea o nevoie exagerată de a-și exprima auto­ri­tatea sau de-a vorbi prea mult.
VĂRSĂTORII ar putea fi prinși la mij­loc, între familie și partener. Aveți mai mult succes convingându-vă partenerul să fie to­le­rant, decât pe cei din familie. Dacă sunteți singuri, vă puteți îndrăgosti zilele acestea, iar dacă vă doriți un copil, îl puteți concepe.

Semnele mutabile:

GEMENII se bucură de prezența micului benefic Venus în semnul lor, cu atât mai mult cu cât ea face un aspect frumos la pla­neta prieteniei, Ura­nus. Puteți lega noi prietenii, dar există și posi­bi­li­ta­tea de-a vă îndrăgosti lulea de cineva de-abia cunos­cut.
FECIOARELE mai uită de oful provocat de prezența lui Lilith în semnul lor, căci pla­netele din Taur și Capricorn vin să le oblo­jească rănile. O perspectivă profesională vi se poate deschide ful­gerător, ziua optimă fiind cea de luni.
SĂGETĂTORII profită de pe urma bunei înțelegeri cu partenerul de cuplu ori de afa­ceri. Puteți să vă pro­movați mai bine afa­ce­rile sau puteți pleca îm­preună într-o călă­to­rie, în urma căreia să vi se lărgească ori­zontul.
PEȘTII ar putea începe o afacere de familie sau ar putea face o mișcare financiară ins­pi­rată, în urma sfatului cuiva de-aca­să. Mișca­ți-vă rapid, de preferință luni. Toate rela­țiile dvs. per­so­nale evoluează din bine în mai bine.