SĂPTĂMÂNA 8-14 MAI

Tana Rosca
Semnele de apă, dar mai ales Racii, au toate motivele să se bucure de influența plăcută și armonizatoare a micului benefic Venus. Ne vom simți bine în familie, relațiile cu cei din familie se încălzesc, și mulți dintre noi își vor dedica, cu folos, timpul și banii întru înfrumusețarea locuinței. Sun­tem, de asemenea, într-o dispoziție ospitalieră și pu­tem excela ca gazde. Vom reuși să facem toate astea fără a cheltui excesiv, cel puțin așa ne promit aspec­tele pe semnele cu spirit practic, adică cele de pă­mânt. Micul malefic Marte pleacă din Taur (zodie în care nu se simte bine), dar odată cu trece­rea sa în Ge­meni, apare și riscul unor accidente, căci for­mează opoziție la marele malefic Saturn. Avem nevoie de calm și atenție în trafic și de prudență în felul în care ne exprimăm, mai ales față de anturaj și auto­rități.

Semnele cardinale:

BERBECII primesc multă afecțiune din partea celor din familie. Încercați să nu for­țați lucrurile în privința banilor, până marți, inclusiv, ca să nu stricați ce-ați construit. Conduceți cu mare atenție și evitați certurile, și cu amicii, și cu per­soanele mai în vârstă.
RACII au parte de un partener sentimental, în weekend. Venus în semnul dvs. vă dă posibilitatea de-a răspunde pe măsură. Mai puțin bine arată relațiile cu colaboratorii. Sau poate fi vorba de accidente de muncă. Normele de protecție trebuie respectate cu strictețe.
BALANȚELE sunt tentate să dedice sfâr­șitul de săptămână unui proiect profesional, în care-și pun speranțe de promovare. E însă la fel de tentant să petreceți timp în familie. Drumurile pot deveni periculoase de marți, atât cele lungi, cât și cele scurte.
CAPRICORNII își permit să se relaxeze sau să se descarce emoțional în fața parte­ne­rului de cuplu, la finalul săptămânii. Venus vă asigură căldura și înțelegerea acestuia. Pro­blemele profesionale pot ajunge să vă afecteze să­nătatea, de marți încolo.

Semnele fixe:

TAURII trec prin ultimele zile de pre­siu­ne, când Marte îi poate face să "vadă roșu", ceea ce li se întâmplă rar, dar bine. Consecințele nu vor fi, din fericire, majore. De marți ar fi indicat să sistați ori­ce activități legate de bani și să vă menajați parte­nerii de afaceri.
LEII care se odihnesc și se îngrijesc vor vedea rezultate îmbucurătoare. Nu refuzați ajutorul celor care vă cer servicii, chiar dacă nu veți fi răsplătiți pe loc. Evitați mesele de joc - no­rocul nu vă surâde, pierderile pot fi mari. Se pot isca și certuri cu prietenii.
SCORPIONII sunt invitați și de prieteni și de rude, la sfârșit de săptămână, dar pot opta și pentru un weekend cultural. Parte­ne­rul de cuplu pare a fi destul de nervos până luni, in­clusiv. De marți încolo ar fi de evitat orice manevre bănești.
VĂRSĂTORII găsesc toată căldura de care au nevoie la partener, mai ales duminică și luni, când Luna trece prin semnul lor, fă­cându-i să se deschidă emoțional. Marte în Gemeni vă dă avânt în dragoste, dar prietenii nu par încântați de ale­gerea dvs., dimpotrivă.

Semnele mutabile:

GEMENII care se plâng se dureri de cap și suferă de stări de iritare pot da vina pe efec­tul cumulat al Soarelui și al lui Marte în Taur. Aceste neajunsuri nu vă pot împiedica însă să vă sporiți veniturile sub influența lui Venus. Certurile în cuplu pot fi dure, de marți.
FECIOARELE trec în continuare printr-un proces de vindecare, proces care se poate in­tensifica sâmbătă. Vindecarea se datorează pro­priului dvs. efort, cu restul contribuie prie­tenii. De marți, cariera și familia vă pun în dilemă.
SĂGETĂTORII pot descoperi, la sfârșitul săptămânii, că au posibilitatea de-a câștiga niște bani, probabil prin intermediul unei femei. Ar fi bine să dați dovadă de răbdare, la serviciu, cu colabaratorii. De marți, apar tensiuni în relațiile de parteneriat.
PEȘTII se pot îndrăgosti, începând cu intra­rea lui Venus în Rac, mai ales cei născuți în primul decan al zodiei. Încercați să nu idea­lizați persoana întâlnită - prietenii vă pot ajuta să fiți mai realiști. Atenție, nu vă pierdeți, de marți, concen­trarea la serviciu.