ZODIACUL SĂPTĂMÂNII 22-28 MAI

Tana Rosca
Mercur retrograd și Marte se întâlnesc în Gemeni, semn că de­venim arțăgoși sau că cei din anturajul nostru își pot pierde răbdarea cu noi într-o clipită. Și la volan avem nevoie de un grad sporit de atenție. În schimb, avem energia mentală necesară pentru a duce cu bine la capăt proiecte care necesită multă atenție și concentrare. Putem pune ordine și în informații care s-au adunat, dar n-am apucat să le sortăm. As­pectul culminează în ziua de miercuri. Micul bene­fic Venus, impre­vi­zibilul Uranus și seducătorul, dar periculosul Plu­ton, ne deschid apetitul pentru ex­periențe inedite. Putem să ne împrietenim cu un ar­tist boem sau să mergem la un spectacol de avan­gardă. Flirturile se pot transforma în pasiuni, dar nu e cazul să ne așteptăm la ceva de durată. În rela­ții­le existente se pot spune anumite adevăruri, fă­cân­du-l pe celălalt să înțeleagă cu adevărat pro­ble­ma, dar numai dacă ne ferim să aducem acuzații.

Semnele cardinale:

BERBECILOR le trebuie multă răbdare, atât cu cei din jur, rude sau vecini, cât și în trafic. Ar fi bine să stați mai mult pe-acasă, în special miercurea și, dacă aveți de învățat, luați lucrurile din urmă. Luni puteți să vă dați seama cât de mult țineți la cineva din familie.
RACII nu vor avea niciun motiv de plic­tiseală. De distracție se ocupă micul benefic Venus împreună cu Uranus. Provocările profesionale adresate creativității dvs. se pot concretiza printr-o promovare. Dar asta poate isca invidii. Somnul poate fi agitat, mai ales miercuri.
BALANȚELE care au examene trebuie să fie mai bine pregătire ca de obicei, altfel pot trezi nemulțumirea examinatorilor. Și în cazul în care călătoriți, ar fi bine să vă luați măsuri de precauție, mai ales dacă șofați. În carieră, puteți face, pe neașteptate, un salt.
CAPRICORNII își pot pierde calmul la serviciu, unde și cea mai mică greșeală a colaboratorilor îi calcă pe nervi. Miercuri e ziua cu potențial exploziv maxim. Încercați să întreprindeți lucruri inedite împreună cu partenerul și/sau familia dvs.

Semnele fixe:

TAURII, deși talentați în mânuirea ba­nilor, pot face alegeri neinspirate, sub in­fluența lui Mercur retrograd și a impulsi­vului Marte. Ideal ar fi să vă feriți de orice activități financiare. Dușmanii dvs. pot face greșeli de care să beneficiați dvs.
LEII pot petrece un weekend deosebit de plăcut alături de familia extinsă, căci Luna se întâlnește cu Jupiter în semnul lor. Cu prietenii mai bine nu vă întâlniți, căci e posibil să izbucnească certuri. Prezența dvs. originală poate să vă aducă admiratori.
SCORPIONII și-ar putea dedica sfâr­șitul de săptămână unui proiect profesional. Ar fi o alegere bună, deoarece aveți șansa să vă remarcați. De afaceri sau investiții n-ar fi indicat să vă ocupați. Cei care călătoresc pot avea aventuri (la propriu sau la figurat).
VĂRSĂTORII primesc toată atenția de care au nevoie din partea partenerului de cuplu sau de afaceri, sâmbătă și duminică. Cei aflați la începutul unei relații se pot certa la sânge, miercuri. În schimb, relațiile de serviciu se anunță plăcute, colegialitatea se adâncește.

Semnele mutabile:

GEMENII n-au răbdare cu nimeni și cu ni­mic, ceea ce-i poate costa. La propriu, bani, la figurat, relații. E posibil să vă lămuriți că cineva care vă fascinează sau cu care aveți o aventură să se dovedească o persoană profitoare. Nu între­prin­deți nimic pe încredere.
FECIOARELE au nevoie de multă pru­den­ță în privința carierei, căci relațiile cu șefii sau autoritățile sunt precare și pot deveni explozive, mai ales miercuri. În amor sunteți predispuși să riscați, iar cei din grupul dvs. social pot fi ofensați de indiscrețiile dvs.
SĂGETĂTORII se pot simți grozav dacă pornesc la drum lung, în weekend. Aveți doar grijă să nu cheltuiți prea mult. O ofertă de afaceri care sună tentant poate fi o cap­ca­nă ori depinde de factori imposibil de prevăzut sau de controlat.
PEȘTII care se decid să opereze reparații prin casă ar trebui să tocmească pe cineva să le facă, fiindcă există riscuri de acci­den­tări, mai ales miercuri. Respectați limitele care des­part prietenia de dragoste, dacă nu vreți să vă pier­deți popularitatea printre prieteni.