"Produsul Apisan Forte i-a dat o nouă speranță de viață soțului meu"

Cititor Formula AS
Citesc "Formula AS" de când a apărut, n-am scă­pat nici un număr, iar în decursul anilor mi-am notat toate tratamentele naturiste care m-au interesat.

A­pre­ciez în mod deosebit sfaturile de sănătate de la ci­ti­tori și specialiști, cât și popularizarea valorilor ro­mâ­nești.
Așa am aflat și eu despre suplimentul alimentar Apisan forte, invenție românească, medaliată cu aur la mai multe târguri internaționale, autor, d-l ing. Bogdan Victor (fitoterapeut).
Soțul meu, care este în vârstă, suferea de mai mul­te afecțiuni cardiace, de circa 40 de ani. Deși a fă­cut tratamente în permanență, boala a evoluat, și în urmă cu 2 ani a făcut stop cardiac cu intrare în comă. Traiul cu frica permanentă că se poate repeta m-a condus la disperare. Nu știam ce să mai fac. Pe parcurs, m-am gândit și la produse naturiste, și am apelat la domnul Bogdan Victor, care mi-a confirmat că mă poate aju-ta. Deși am fost cam sceptică (cum poate un produs naturist să rezolve o boală cronică de circa 40 de ani?), totuși am încercat și nu regret. Am primit pro­dusul Apisan Forte, cu instrucțiunile de folosire și cu dieta respec­tivă, care este foarte importantă, cât și cu alte sfaturi. După 3 luni de folosire a tratamentului, am mers la cardiolog, unde i s-a făcut un control amă­nunțit soțu­lui meu și am avut o surpriză de pro­porții. Medicul mi-a confirmat că nu mai este în pe­ricol să facă infarct, toate afecțiunile s-au ameliorat, iar arterele s-au curățat.
Mulțumesc pe această cale colectivului revistei "Formula AS", cât și domnului ing. Bogdan Victor, care m-au ajutat să rezolv o problemă atât de gravă. Cu stimă,

MARIA C. - Ploiești, tel. 0244/54.60.63