Săptămâna 14-20 august

Tana Rosca
Iată un interval potrivit pentru a ne pune în pers­pectivă relațiile (cele amoroase și/sau cele de pri­etenie). Putem înțelege mai clar care sunt va­lo­rile pe care le apreciem în mod deosebit în dra­gos­te și amiciție. Și în problemele bănești putem să schimbăm perspectiva, putem înțelege când și de ce devenim prea cheltuitori. Aceste revelații pot a­trage în viața noastră o nouă iubire, ceva nou, ce nu seamănă cu ceea ce am trăit până acum, și chiar dacă se va dovedi o simplă aventură, vom fi câști­gați, căci vom fi învățat ceva nou și neașteptat des­pre noi înșine. Și raporturile noastre cu per­soane aflate în poziții de autoritate se pot schimba în bine. Jupiter în Fecioară ne ajută să ne îndrep­tăm atenția cu folos către chestiuni practice, mai ales de sâmbătă până luni, fiind ajutat de Lună și Mercur. Comunicarea decurge bine, suntem pre­ciși în idei și avem și forță de convingere.

Semnele cardinale:

BERBECILOR
le vin în cale noi iubiri (miercuri și joi sunt zile cu potențial de dra­goste la prima vedere). Alții se distrează pe cinste alături de copiii lor, iar cei cu talente creative pot excela. Energia e bună și lucrați foarte bine în echipă.
RACII se pot trezi cu o promoție pe care ar fi meritat-o mai demult, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Veniturile pot crește, dar nu vă aruncați prematur în chel­tuieli. Relațiile cu cei din anturajul dvs. devin mai intense și mai interesante.
BALANȚELE care participă împreună cu partenerul la diverse evenimente sociale au un dublu avantaj: pe de o parte, se simt bi­ne, pe de altă parte, realizează cât de bine func­ționează relația. Dacă vi se cere ajutorul, oferiți-l fără ezitare, fără a vă gândi la răsplată.
CAPRICORNII simt, mai ales în week­end, câtă putere pot să exercite ideile lor asu­pra altora. În felul acesta câștigați în­credere în cunoștințele dobândite. În afaceri vi se poate ivi o șansă grozavă, eventual intermediată de un membru al familiei dvs.

Semnele fixe:

TAURII
sunt ajutați, în mod para­doxal, tocmai de cei care le doresc răul. Efectul e că cei din familie se adună ca unul, în spatele dvs., și vă simțiți mai iubiți și mai apreciați ca oricând. Și apropo de iubire, una nouă vă poate găsi oricând, dar cel mai probabil la finele săptămânii.
LEII, însoțiți de prezența micului benefic Venus, de astă dată în mișcare re­trogradă, își pot reexamina preferințele și opțiunile. Imaginea dvs. publică se poate îmbunătăți. Și veniturile vă pot crește, e o perioadă bună pentru semnarea contractelor.
SCORPIONII au ocazia să urce mă­car o treaptă în ierarhia profesională, pro­babil în urma unei idei originale, apreciate de colegi. Viața dvs. de zi cu zi devine din ce în ce mai trepidantă, puteți cunoaște oameni noi, care au ceva de spus.
VĂRSĂTORII se bucură de reîn­toar­cerea romantismului în relația de cuplu sau de revenirea unui asociat în afaceri, aducând cu el niște bani. Aceste sume pot fi investite cu mult folos, în perioada asta.

Semnele mutabile:

GEMENII
care se reîntâlnesc cu amici pe care nu i-au văzut de-o vreme, pot avea surprize plăcute din partea acestora, de exemplu, invitații la spectacole de excepție. Aceia dintre dvs. care-și doresc o casă mai mare sau mai frumoasă o pot găsi.
FECIOARELE au toate motivele s-o ducă bine, cu Mercur și marele benefic Jupiter în semnul lor, cărora sâmbătă li se alătură și Luna. Puteți primi informații privilegiate, cu ajutorul cărora să faceți o mișcare bună în afaceri.
SĂGETĂTORII ar face bine să tragă tare la serviciu, acum, că dușmanii lor ascunși nu mai sunt la fel de eficienți, iar marele benefic Jupiter le deschide calea spre suc­ces. Mai ales că Venus și Uranus vă ajută să aveți o imagine bună și multă creativitate.
PEȘTII încep să se simtă mai bine în relația de cuplu, în asocierea de afaceri ori în ambele, grație influenței marelui benefic Jupiter. Și la serviciu merge bine, colegii vă agrează și puteți lucra cu asemenea spor, încât să vă alegeți cu bani mai mulți decât ați sperat.