Dieta cu legume la plită

Iulia Vlad
Următoarea dietă, foarte efici­entă și ușor de ținut, se bazează pe legume fripte în tigaia de ceramică sau pe un grătar.

Acestea pot fi: do­vlecei, cea­pă, ardei, gogoșari, ciu­perci, roșii, porumb etc. Nu se adaugă nici un fel de gră­sime, doar sare, piper sau alte con­dimente.
Legumele pot fi mâncate în orice can­­titate, pentru a vă potoli foamea. Să­race în calorii, dar bogate în fibre, ele "umplu" stomacul și nu vă lasă să sufe­riți de foame. În afară de legume, mai aveți voie să mâncați, în fiecare zi:

* 200 g carne slabă fiartă sau 2 ouă fierte (la alegere)
* 300 g iaurt sau lapte degresat
* o felie de pâine de gra­ham
* salate de legume ase­zo­nate cu lă­mâie, fără ulei
* cafea, ceai fără zahăr


Se recomandă să beți cel puțin 2 litri de apă pe zi și să nu mai mâncați nimic după ora 19.
După două săptămâni de dietă, slă­biți până la 4 kilograme.