"Trombocitele copilului meu au scăzut la jumătate"

Cititor Formula AS
Ca urmare a strigătului de ajutor publicat în "For­mula AS" nr. 1162/2015 ("Fiul meu are trom­bo­cito­ză"), o mulțime de oameni m-au sunat pentru a-mi sugera diferite tratamente.

Mulțumindu-i fie­căruia din ei pentru mâna de ajutor întinsă, am optat pentru varianta de tratament naturist propusă de d-na dr. Lavinia Văduva (tel. 0767/64.70.89) care a avut răb­darea de a mă convinge că fiul meu se va face bine și de a-mi explica totul pe înțelesul meu de om fără cunoștințe în domeniul medical. Nu știu câți doc­tori își mai amintesc să facă așa, de aceea o mai spun o dată: puneți-vă în locul pacientului, gândiți ca el, ex­pli­cați-i boala sau tratamentul cu cuvinte clare, pe înțe­lesul său, și înțelegeți-i frica, chiar și atunci când nu o arată.
Când a început tratamentul, copilul meu avea trom­bocite 900.000, iar cele trei analize medicale efectuate de la începutul tratamentului până în pre­zent au arătat o scădere clară, până la 450.000, fără a ține vreun regim alimentar special, doar prin folo­sirea unor produse extraordinare ale firmei "Vita­crys­tal" (Flavin 7 și Argint Coloidal Forte), după in­di­cațiile stabilite de d-na dr. Văduva. În nici 4 luni de tratament! În prezent, analizele lui sunt foarte bu­ne, și nu doar trombocitele au scăzut... Prin folosirea pro­­duselor și de către alți membri ai fami­liei și prie­teni, am constatat că Flavin 7 este cu ade­vărat mira­cu­los pentru multe afecțiuni, mai ales pentru cele le­gate de circulația sângelui, trombotice, afecțiuni cardiace etc.
Nu știu câte buchete de flori ar trebui să primeas­că d-na dr. Văduva de la mine pentru a-i răsplăti su­ficient dorința și priceperea de a ne ajuta, dar știu sigur că un "mulțumesc" spus din inimă prin inter­me­diul revistei "Formula AS" va fi un modest oma­giu omului cu suflet mare care este. Nu în ultimul rând, un "mulțumesc" spus din suflet și firmei "Vita­crystal", ale cărei produse sunt salvatoare și încă insuficient cunoscute de public. Cu deosebit respect,

LAURA CRAIOVEANU - e-mail: craioveanu_laura@yahoo.com