SĂPTĂMÂNA 23-29 OCTOMBRIE

Tana Rosca
Soarele a intrat în zodia Scor­pio­nu­lui! A ve­nit deci vremea să le urăm nativilor acestei zodii fixe de apă "La mulți ani!". Cerurile sunt în con­­tinuare favorabile activităților legate de să­nătate și de muncă. Simțim mai mult ca ori­când ne­voia de-a ne defini identitatea prin ceea ce fa­cem și dorim să fim respectați pentru apti­tu­di­nile noastre profe­sio­­nale. Cu Venus, Marte, Jupi­ter și Nodul Nord (sen­sul vieții) în Fecioară, avem toate șansele să fa­cem acest lucru sau măcar să ne lă­murim cât mai avem de învățat, până când vom atinge standardul la care aspirăm. Luni este ziua când cei doi benefici, Venus și Jupiter, își dau mâ­na ultima oară anul acesta. Acest aspect este din cele mai plăcute, fa­vo­rizând orice tip de relații. Cele două planete ne pot aduce și câștig financiar, dar trebuie să fi muncit, cât de cât, ca să fim eligi­bili. Luna plină din Taur ne poate determina însă și să aruncăm bani pe lucruri inutile.

Semnele cardinale:

Berbecii
sunt încrezători, veseli și toleranți, ceea ce-i ajută să devină motorașul echipei în care lucrează. Fie că o conduceți, fie că doar faceți parte din ea, veți trezi admirație și respect. Marți puteți fi destul de posesivi și puteți cheltui în exces.
Racii n-au niciun motiv să stea acasă, primesc tot felul de invitații, pe la rude, pe la vecini și oriunde se duc, se pot aștepta să se simtă bine. E posibil să cunoașteți per­soa­ne plăcute și instruite. Marți puteți reacționa pu­ternic emoțional, mai ales față de femei.
Balanțele încep să se ambiționeze să facă mai mulți bani și pot avea idei creative. Cu excepția zilei de vineri, când vă puteți certa cu cei din familie, abordați discuțiile cu abilitate. Încărcătura emoțională a zilei de marți se poate manifesta în amor sau în privința banilor.
Capricornii pot fi deranjați de cineva în poziție de autoritate, ceea ce ar putea duce la o discuție pe tema asta, vineri. Luni puteți înregistra un salt în prestigiu, un succes la exa­mene sau puteți avea o mare bucurie la drum. Marți, dragostea trece pe primul plan.

Semnele fixe:

Taurii
ar face bine să reziste impulsului de-a se certa, vineri, cu cineva pe tema unor bani sau bunuri. Începând de duminică, ob­ser­vați că partenerul dvs. se implică mai mult în cuplu. Dacă sunteți în căutarea unei relații, acum aveți cele mai bune șanse.
Leii care se văd cu rude ori vecini vineri pot ajunge la certuri. Și cu colegii se poate ajunge la neînțelegeri. Stați însă bine la capitolul bani, luni există împrejurări care vă ajută mult. Fiți atenți cum vă poziționați față de șefi, marți. Mai bine îi evitați.
Scorpionii n-ar trebui să dea curs pro­vocărilor verbale lansate de unii vineri, căci poate fi o manevră pusă la cale de ci­neva care vrea să vă compromită. De duminică, energia vă crește considerabil. Prietenii vă pot oferi momente plăcute luni, iar partenerul, marți.
Vărsătorii pot afla, vineri, că sunt obiec­tul unor bârfe și ar trebui să resta­bi­lească adevărul în public, fără ezitare. Dacă vi se propune o afacere, luni, nu trebuie să ezi­tați nicio clipă să acceptați. Luna plină de marți vă face dornic să stați acasă, cu familia.

Semnele mutabile:

Gemenii
ar trebui să se ferească de jocurile de noroc, vineri, căci s-ar putea trezi cu o gaură substanțială în economii. Ori persoana iubită se supără din pricina banilor. Familia vă susține, însă, orice ar fi, după cum veți vedea luni. Feriți-vă, marți, de conflicte cu femeile.
Fecioarele nu se pot supăra de-ade­vă­ra­telea nici dacă persoana iubită cheltuiește peste măsură din banii săi. Asta poate constitui subiectul unei discuții neplăcute, vineri. Luni primiți multe dovezi de afecțiune, iar marți puteți avea un schimb de idei foarte interesant.
Săgetătorii care au probleme bănești ne­re­zolvate cu prietenii n-ar trebui să abor­deze subiectul acesta, vineri. Luni v-ar pu­tea aș­tepta o surpriză de proporții, legată de ca­rie­ra dvs., ceva gen premiu sau promovare. Marți e o zi bună pentru a vă organiza mai bine munca.
Peștii trec prin și mai multe stări schim­bătoare, vineri și sâmbătă, când Luna le traversează zodia. Mai ales vineri, când vă pot agasa niște schimburi de cuvinte cu co­legii. Partenerul de cuplu va ști însă să vă însenineze. Fiți mai prudenți ca de obicei la volan, marți.