Săptămâna 13-19 noiembrie

Tana Rosca
Luna în creștere ne permite refacerea for­țe­lor, regenerarea. Aceia care doreau să în­ceapă o afacere sau să facă o investiție au șanse bune de reușită. Tandemul Venus-Marte face re­gla­jele necesare în cupluri. Subiectele de dispută pot fi discutate pe față, cu onestitate, poate și cu accente mai temperamentale, dar cu rezultate bune pe termen lung. La fel se întâmplă și în rela­țiile de asociere. Joi e o zi nepotrivită pentru lua­rea unor decizii, dată fiind confuzia pe care o ge­nerează Neptun, care-și schimbă direcția de mers pe cer din retrograd, în direct.

Semnele cardinale:

BERBECII
care se concentrează în aceas­tă perioadă pe viața de cuplu fac o ale­gere bună. Partenerul dvs. este coo­perant și do­rește, la fel de mult ca dvs., ca lucrurile să meargă bi­ne. Pentru joi n-ar fi cazul să vă propuneți activități ce presupun concentrare sau efort.
RACII au posibilitatea să consolideze o poveste de dragoste de-abia înfiripată. Cei care-și doresc un copil ar putea concepe unul. Atmosfera din familie e plăcută, chiar dacă pot exista unele discuții legate de decizii. Joi n-ar fi bine să plecați la drum.
BALANȚELE câștigă curajul necesar de-a trasa niște limite care ar fi trebuit trasate mai de mult. De duminică până marți ar trebui să vă ocupați de ches­tiuni legate de casă sau familie. La serviciu s-ar putea să vă vină greu să vă ocupați de detalii.
CAPRICORNILOR le merge bine în ca­rieră, pot face progrese, cu condiția să nu conteste autoritatea șefilor nici măcar prin­tr-o privire dezaprobatoare. Luna vă tra­ver­­sează semnul de duminică până marți și nu vă prea trage ața să ieșiți din casă.

Semnele fixe:

TAURII
duc cu folos discuții cu par­tenerul lor de cuplu ori de afaceri. E bine să ascultați cu atenție ce are acesta de spus, mai ales vineri. La muncă veți putea liniști anumite conflicte între colegi, ceea ce vă va atrage un capital de simpatie.
LEII care-și doresc să cunoască lume nouă, vor avea oportunitatea de a-și lărgi numărul amicilor, începând din weekend-ul acesta. E bine să dedicați suficient timp relației de cuplu, începând de marți. Nu e indicat să vă ocupați de bani, mai ales joi.
SCORPIONII au parte de multă ener­gie, grație Soarelui și lui Mercur. Stați bine cu comunicarea. Dacă vi se cere să faceți cuiva un serviciu, nu ezitați, chiar dacă trebuie să faceți un efort, altfel vă puteți alege cu un dușman. Joi nu vedeți limpede lucrurile în amor.
VĂRSĂTORII au parte din ce în ce mai mult de activități stimulative, mentale sau culturale, de natură să le lărgească ori­zon­tul. Unii dintre dvs. pot călători sau pot adânci pri­etenii cu persoane din străinătate. În privința banilor, ar fi indicat să fiți cât mai precauți, mai ales joi.

Semnele mutabile:

GEMENII
aflați în căutarea unei relații pot constata, chiar la sfârșitul acestei săp­tă­mâni, că norocul în dragoste le surâde. Mai mult, lucrurile pot evolua neașteptat de rapid. În familie, apele se li­niș­tesc dar joi vă poate veni tare greu să vă mobilizați la serviciu.
FECIOARELE se bucură de plecarea micului malefic Marte din semnul lor. Deveniți mai calmi și mai încrezători, iar energia marțiană o puteți orienta în do­me­niul banilor, începând noi proiecte. Venus, patroana banilor, ajută la reușita acestor inițiative.
SĂGETĂTORILOR le vine mai ușor să fa­că progrese în carieră. Șefii sunt bine­voitori, însă nu vor fi prea indulgenți dacă văd că randamentul dvs. începe să scadă, din pricina unor situații casnice. Mai ales joi, ase­me­nea probleme pot avea consecințe serioase.
PEȘTII scapă de anumite tensiuni exis­ten­te în cuplu sau în relația de asociere pe final de săptămână, și aceste relații pot deveni din nou plăcute. Noile afaceri se anunță productive. Joi ar fi bine să evitați luarea de decizii, deoarece discer­nă­mântul nu vă funcționează.