Răspuns pentru ALINA, F. AS. Nr. 1142 - "Analizele sunt perfecte, însă eu simt cum se scurge viața din mine"

Redactia
Ing. BOGDAN VICTOR - specialist în fitoterapie, reflexoterapie și bioenergie - București, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98 (între orele 20-22)

Stimată doamnă, în anul 2008, în paginile revistei "Formula AS" nr. 813, doamna Marcela T. mi-a mulțumit pen­tru că sfaturile date de mine o ajutaseră să se vindece de oboseală cronică, boa­lă care face astăzi ravagii. Voia să re­nunțe la serviciu, nu mai avea puterea să meargă de acasă până la mijloacele de transport și din stație la serviciu. Nu se mai putea îmbrăca, iar tot ce făcea îi determina creșterea bătăilor inimii și o respirație greoaie. Cu mici modificări, vă recomand și dvs. același tratament. Respectân­du-l, vă puteți face bine doar dacă suferința dvs. nu se datorează unei magii negre (farmece). De ea se poate scăpa doar prin cre­dință în Dumnezeu și cu ajutorul bise­ricii. (Am ținut să fac precizările de mai sus, pentru că am întâlnit două cazuri de bol­nave prin ma­gie neagră.)
Tratamentul naturist este alcă­tuit din:
* Regim alimentar:
a) Alimente recomandate (me­di­­ca­mente, în cazul bolii dvs.): orez, grâu, orz, mei, porumb, supă de fa­sole, produse lactate (excep­tând iaur­tul), supă de iepure sau de fazan, do­vleac, dovlecel, spa­ranghel, castra­vete, spanac, lăptucă, miere, pepene ver­de, cantalup, ba­nane, struguri și alte fructe dulci. Beți apă și ceai de salvie între mese!
b) Alimente interzise (otravă, în ca­zul bolii dvs.): carne de porc, vită, berbec, bivol, pasăre, pește, al­cool, sare, fructe acre, lămâie, grepfruit, roșie, ana­nas, con­dimente picante, ardei iute, soia, produse din soia, ulei, băuturi fier­binți (inclusiv ceai, cafea), cartofi, ridichi, legume verzi (ceapă verde, usturoi verde, fasole verde, sala­tă), iaurt, oțet, mâncăruri grase, alimente fripte sau prăjite.
c) Alimentele care nu sunt menționate în cele două grupe sunt nerecomandate pentru dvs., având în ve­dere boala de care suferiți.
* Automasaj: Pentru automasaj aveți nevoie de 7 planșe și instrucțiuni pentru masaj și le puteți primi, gratuit, sunând la 0723/74.23.98, seara, între orele 20-22.
* Administrarea de Apisan Forte: Pentru redobândirea sănătății, veți lua 2 linguri de Apisan Forte pe zi, timp de 2 luni, și 1 lingură pe zi, vreme de 4 luni. Prima lingură de Apisan Forte se ia dimi­neața, pe nemâncate, iar a doua, după masa de prânz.
* Terapia cu apă distilată: Pe perioada tratamentului, se recomandă a se consuma în loc de apă obișnuită, apă de izvor sau apă minerală, apă dis­tilată. Cantitatea totală de apă distilată ce trebuie con­sumată este de maximum 90 de litri. Această can­ti­tate se bea în funcție de necesitățile organismului, neim­punându-se anumite cantități zilnice. Pe peri­oada când consumați apă distilată, se recomandă să nu beți altă apă. Consumul de apă distilată are o con­tribuție substanțială la vindecarea bolii dumnea­voastră.

Rețete pentru consolidarea sănătății și contra epuizării fizice
* Curățarea sângelui: * Se iau câte 30 picături de tinctură de nuci verzi, de 2 ori pe zi, în câte un pa­har cu apă sau ceai, dimineața și seara, înainte de masă. * Se beau ceaiuri de păpădie. * Una din mesele de peste zi să fie o salată de crudități, cel puțin 3 săptămâni.
* Fortificarea sistemului imunitar: * Se pune într-o ceașcă drojdie de bere alimentară cât o nucă și o cantitate egală de miere. Se lasă să stea 10 minute, apoi se amestecă bine. Se mănâncă dimineața și sea­ra, înainte de mese, 4 zile pe lună.
* Tonic general: Se umple o sticlă de 0,5 litri cu usturoi pisat, peste care se adaugă alcool. Se păstrea­ză preparatul două săptămâni la căldură, după care se strecoară. Doza: se ia o dată pe zi, înainte de masă, începând cu 2 picături și adăugând în fiecare zi câte o picătură, până se ajunge la 25 de picături. Apoi se mic­șorează doza, descrescând în fiecare zi cu o pică­tură, până se ajunge la 0 picături. Tratamentul se face de două ori pe an.
* Carențe vitaminice, anemie: Sucul din 2 kg de lămâi se amestecă cu pulberea obținută din râșnirea a 10 coji de ouă de țară. Se păstrează într-un borcan, la loc întunecos, timp de 10 zile, amestecând conți­nutul o dată pe zi, cu o spatulă de lemn. După această perioadă, se strecoară prin tifon. Separat, se iau cele 10 ouă fără coajă, se bat bine și se toarnă peste sucul proaspăt strecurat. Se mai țin încă 5 zile, amestecând o dată pe zi. Peste preparat se va turna apoi 1 kg mie­re polifloră, amestecându-se zilnic de 2-3 ori, cu o spatulă de lemn. Spuma care se formează se aruncă (timp de 3 zile). Se adaugă apoi 1 kg de nucă măci­nată, 100 ml alcool de 40 grade. Se va pune ames­tecul în borcane mici, care se închid ermetic și se păstrează la frigider. Produsul se va consuma vreme de 30 de zile. Ce nu s-a consumat se va arunca.
Se administrează astfel. La co­pii: o linguriță de 3 ori/zi; la adulți: o lingură de 3 ori/zi.
Bolnavii de diabet nu au voie să consume pro­dusul.
* Curățarea limfei: Se fac clis­me, dimineața și seara, vreme de 3 zile, cu ceai de coa­da-calului (2 litri). Nu se mănâncă nimic. În fiecare zi se bea un amestec din: 2 litri apă + 1 litru suc grapefruit + 1/4 suc lămâie + 3/4 suc portocală (în total 4 litri lichid). Pe parcursul celor 3 zile, se elimină din orga­nism 12 litri de limfă acidă bol­navă.
* Regenerare celulară: Se face un amestec în părți egale (câte o linguriță) din scorțișoară, nuc­șoa­ră și frunze de dafin uscate. Se pune amestecul într-o cană cu apă fierbinte și se infu­zează 20 de minute. Se strecoa­ră. Conținutul se îm­par­te în două și se bea jumătate de cană dimineața și jumătate de cană după-amiaza.
Notă: Rețetele se fac pe rând, nu concomitent, la alegerea dvs.
Vă doresc însănătoșire grab­nică!


Ing. dipl. OVIDIU MIRCEA POCANSCHI - Cluj-Napoca, str. Gen. E. Grigorescu nr. 6, ap. 2, cod 400304

"Am o rană care nu se vindecă"
(Răspuns pentru NATALIA, F. AS nr. 1193)


Veți aplica puțin unguent POCO pe rană, apoi veți acoperi rana cu un tifon, pe care-l veți fixa cu leu­coplast. La 2-3 zile, veți schimba tifonul, veți pune un nou strat de unguent peste rană și o veți acoperi cu un alt tifon fixat cu leucoplast. Continuați așa, până ce rana s-a vindecat și nu mai supurează.

"Mama mea are Zona Zoster. Există vreun leac naturist?"
(Răspuns pentru MIRUNA - București, F. AS nr. 1193)


Da, există! Mama dumneavoastră se va unge peste zona cu piele înroșită și umflată, de cel puțin 3 ori pe zi, cu o cantitate suficientă de unguent POCO, până la calmarea durerilor. Această operație va fi efectuată zilnic, cel puțin 20 de zile, până la dispariția roșeței, a umflăturilor și la vindecarea ei.

"Cum pot scăpa de o micoză care mi-a cuprins aproape toate unghiile?"
(Răspuns pentru ȘTEFAN G. - Craiova, F. AS nr. 1193)


Sub fiecare unghie și pe spațiile dintre degete, vă veți unge cu unguent POCO, de două ori pe zi, seara și dimineața, timp de cel puțin 20 de zile. După vin­de­care, vă veți unge mai rar, o dată la 2-3 zile, pentru a preveni reinfectarea, și până la dispariția completă a para­zi­tului, respectiv a ciupercii microscopice ce v-a pro­vocat boala.
POCO este un medicament cu utilizări univer­sa­le, brevetat ca invenție, care a dat rezultate specta­culoase în numeroase cazuri în care alte tratamente au dat greș. POCO poate fi procurat la telefon 0264/58.11.36, 0744/91.02.93, e-mail: mirceapocanschi @yahoo.com