"Eu credeam că am să mor, iar el mi-a redat viața"

Cititor Formula AS
Bună ziua.

Mă numesc Luminița, am 30 de ani și sunt din București. Vă scriu această scrisoare cu ru­gă­mintea de a o publica. Vreau ca prin paginile "For­mulei AS" să afle toată lumea despre un om mi­nunat, d-l fitoterapeut MARIN GIUREA, din Slatina, Olt.
În anul 2010, am fost diagnosticată cu LES (Lu­pus Eritematos Sistemic), o boală foarte grea. Aveam pe coate, pe față, la genunchi, pe burtă și pe spate, cruste de la atâta scărpinat. Durerile erau îngrozi­toa­re, iar erupțiile tot mai dese. Am ajuns pe mâna me­dicilor care mi-au spus că această boală nu se vinde­că niciodată, ci doar se ține sub control, cu medica­mente pe bază de cortizon. Mi-au mai spus că această boală toacă organele din interior și că eu sunt într-un stadiu foarte avansat. "Nu mai avem ce să-ți facem, ne pare rău, toate organele sunt afectate", mi-au spus. Eram disperată. Nu știam ce să fac să nu mor. Atunci am auzit de d-l Giurea de la o prietenă. Am intrat pe inter­net, m-am informat, l-am sunat și i-am spus totul plângând. El m-a ascultat calm și răbdător, și mi-a spus: "Liniștiți-vă, eu vă vindec, totul este să credeți în tratament". Am crezut, am primit ceaiurile și am oprit tratamen­tul dat de medici, care îmi afecta foarte mult ficatul, din cauza cortizonului. După două luni de ceai, eram deja aproape vindecată. Nu mai făceam erupții, pie­lea își recăpăta culoarea normală. Am continuat acest tratament un an. Astăzi sunt vindeca­tă. Nu mai am nimic. Mă simt foarte bine. Vreau să-i mulțumesc din tot sufletul d-lui Marin Giurea, pen­tru că m-a salvat. Eu credeam că am să mor, iar el mi-a redat viața. Mulțumesc din tot sufletul, domnule Marin Giurea! Fiți binecuvântat de Dumnezeu!
Dragi cititori, pe aceia dintre dvs. care vă zbateți în ghearele lupusului eritematos, vă sfătuiesc să ape­lați cu toată încrederea la acest om deosebit. A fost trimis de Dumnezeu pe pământ.
Mulțumesc din suflet!
LUMINIȚA - București

(D-l Marin Giurea poate fi contactat la telefon 0744/65.80.48.)