"În urma tratamentului d-lui VICTOR BOGDAN, cele două carcinoame mi-au dispărut"

Cititor Formula AS
Bună ziua, dragă redacție!

Mă numesc Mihaela Radu, am 48 de ani, lo­cuiesc în Pitești și sunt o cititoare fidelă a revistei "Formula AS", în paginile căreia am găsit de fiecare dată remediile potrivite pentru diferitele afecțiuni ce ne-au încercat pe mine și pe cei dragi mie, de-a lungul anilor. Tot în paginile ei am aflat, acum mulți ani, despre d-l inginer Victor Bogdan și despre mira­culosul și multpremiatul "Apisan Forte", care este o combinație specială de produse ale stupului, cu rezultate excepționale în tratarea multor boli grave și foarte grave.
Anul trecut, în urma unei mamografii cu tomo­sinteză și a puncției biopsice am fost diagnosticată cu două carcinoame mamare "in situ", adică cancer mamar stadiul 0, unul de 7 mm/ 7 mm și altul de 1,5 cm /6 mm. Bineînțeles că mi s-a pro­pus intervenția chirurgi­cală, ur­mată de reconstrucție mamară și, eventual, chimio­terapie. Eu însă mi-am adus imediat aminte de d-l inginer Victor Bogdan și de pro­du­sul dânsului, așa că am pus mâna pe telefon și l-am sunat. I-am po­vestit de necazul meu, iar dân­sul m-a as­cultat cu răbdare, indicân­du-mi apoi, cu multă com­pe­tență, sche­ma de tratament, care consta în adminis­trarea de Apisan Forte, dietă ali­mentară destul de strictă, auto­masaj, cura cu apă distilată, cura cu suc de sfeclă și cu grâu încolțit și terapie mentală. După 4 luni, mi-am făcut o nouă mamo­grafie cu tomosinteză și, cu multă bucurie, am con­statat că cele 2 carcinoame dispăruseră. Nu-mi venea să cred, dar așa era: dispă­ruseră! M-am vindecat cu ajutorul recomandărilor d-lui Victor Bogdan și cu rugăciunile zilnice, sin­cere, făcute din inimă și cu mare speranță în Dum­nezeu care, să știți, fac minuni în orice boală!
Nu am cuvinte să-i mulțumesc aces­tui om extraordinar, care mi-a re­dat zâmbetul pe buze! De ase­menea, mul­țumesc redacției revis­tei "Formula AS", pentru că există și pentru că ajută cu informațiile și sfaturile ei pe toți cei care o "consultă"!
Cu respect și admirație,

MIHAELA RADU - Pitești, tel. 0741/24.97.71
(Pe d-l Bogdan Victor îl găsiți la tel. 0723/44.23.98, între orele 20-22)