SĂPTĂMÂNA 22-28 IANUARIE

Tana Rosca
Dacă ne-am săturat ca unii sau alții să con­si­dere că ceea ce facem pentru ei e de la si­ne înțeles (mai ales în cadrul familiei), vineri e o zi potrivită pentru a pune lucrurile la punct, căci Luna și Marte fac un aspect care ne permite să ne facem înțeleși nu numai pe plan mental, ci și emo­țional. Luna plină se petrece în noaptea de sâmbătă spre duminică în Leu, deci vom fi dornici de activități sociale sau culturale, vom dori să fim văzuți și remarcați. Seara însă, aspectul cu Saturn ne cere să ne concentrăm și să ne facem planuri con­crete de viitor. Aceste planuri sunt stimulate de intrarea lui Venus în Capricorn, care ne conferă capacitatea să estimăm corect posibilitatea de-a avansa profesional, precum și câștigurile care ar putea decurge de aici. Mercur, tot în Capricorn, redevine direct marți, semn că de miercuri putem face pașii următori în carieră - discuțiile cu șefii ne pot fi utile. Joi ar fi bine să fim atenți la sem­ne­le pe care destinul ni le aduce în față - s-ar putea să avem întâlniri cu persoane din trecutul nostru, cu care mai avem lucruri de rezolvat.

Semnele cardinale:

BERBECII
se apucă cu spor de re­pa­rații prin casă, la finele săptămânii, sau își marchează teritoriul în familie. De luni, ac­tivitatea profesională trece în prim plan. Deși crea­tivitatea dvs. va fi remarcată, așteptați miercuri dis­cu­țiile directe cu șefii.
RACII își precizează limitele, vineri, fie față de persoana iubită, fie față de copii. În ambele cazuri, poate fi vorba despre pre­ten­țiile lor materiale. În cuplurile sta­bile, relațiile se încălzesc. Miercuri puteți avea întâl­niri surprinzătoare și semnificative.
BALANȚELE care se întâlnesc vineri cu șefii pot îndrăzni să le spună ce le ne­mul­țumește. În familie nu e cazul să faceți asta până marți, când veți găsi tonul și abor­darea potrivite pentru a adânci legăturile de fa­mi­lie. Miercuri vă puteți depista dușmanii ascunși.
CAPRICORNII și partenerii lor de cuplu se pot decide vineri să organizeze o activitate de grup, ceva ce le va consolida prestigiul. Duminică seară puteți face pla­nuri eficiente de afaceri, dar de abia de miercuri de­vi­ne oportună semnarea documentelor.

Semnele fixe:

TAURII
care fac vineri o vizită unei pri­e­tene, împreună cu partenerul, pot ajun­ge să discute o colaborare binevenită pentru toți cei im­­plicați. Luna plină de duminică vine însoțită de niș­te pla­nuri de călătorie sau de studii, ce ar putea fi con­cretizate după ziua de marți.
LEII care au răbdare să asculte ce bâr­fesc unul și altul își pot depista inamicii ascunși. Duminică, Luna plină în semnul dvs. vă face mai dornici ca oricând să ie­șiți în lume și să străluciți. Sănătatea și re­lațiile de muncă se îm­bu­nătățesc de marți în­colo.
SCORPIONII care pornesc la drum vi­neri au toate șansele să trăiască ex­pe­riențe plăcute. Sau vă puteți remarca prin cunoștințele dvs. Nu încercați să vă dați gata șefii luni și marți. Puteți cunoaște persoane interesante, iar de marți încolo se pot lega și afaceri.
VĂRSĂTORII se dovedesc sufletul echi­pei de la serviciu și asta îi poate im­pre­siona, vineri, pe șefii lor. Dar unde e succes sunt și invidii și se poate ca cineva să vă bage strâm­be, până marți. De miercuri încolo, cei care v-au săpat groapa pot să cadă singuri în ea.

Semnele mutabile:

GEMENII
care se decid să petreacă o zi de vineri odihnitoare, în familie, vor fi în formă duminică. Atunci distracția va fi în toi. Așa vă promite Luna plină. Până marți, aveți timp să vă reveniți (cum o face și Mercur) și să vă consa­crați unor activități lucrative.
FECIOARELE se simt bine, vineri, în compania prietenilor, mai ales a femeilor. Duminică vă stă gândul la distracție, dar mai bine e să stați liniștiți. În dragoste, co­municarea se drege de marți încolo. Fiți atenți, miercuri, la semne și simboluri ale sorții.
SĂGETĂTORII sunt însoțiți de micul benefic, Venus, până sâmbătă, iar dumi­ni­că, Luna plină în Leu îi avantajează din nou. Distrați-vă deci, pentru că mai apoi veți avea din nou multă treabă. De marți vă merge bine cu banii, iar miercuri e o zi bună pentru carieră.
PEȘTII solitari pot face, vineri, o pa­siune. Duminică, în schimb, gândul vă poa­te purta la chestiuni de ordin profesional. E bine să vă faceți un plan, mai ales dacă există tensiuni cu colegii. Miercuri puteți analiza cu folos trecutul, alături de partener.