Săptămâna 19-25 februarie

Tana Rosca
Venus, cea proaspăt intrată în Vărsător, este din ce în ce mai des intepretată ca fiind planeta prieteniei, și mai puțin a iubirii romantice. În Vărsător, e limpede că așa trebuie s-o privim, de­oarece acesta este semnul zodiacal al prieteniei. Pla­neta comunicării, Mercur, aflată tot în Văr­să­tor, e preocupată aici de subiecte cu impact social, nu romantic. Soarele nu le ține hangul decât o zi, după care, sătul de atâta prietenie și egalitarism, se duce să strălucească în zodia Peștilor, cărora le urăm cu acest prilej "La mulți ani!" Soarele nu va fi singur nici aici, ci se va întâlni într-o primă fază cu Neptun cel visător și empatic. Rezultatul? De­ve­nim mai receptivi față de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, față de stările de spirit prin care trec apropiații noștri. Dar e posibil și să ne simțim ne­siguri pe noi, dorind să evadăm din realitatea cea ternă și rece. Luna plină din Fecioară se în­tâm­plă luni seară și ne poate afecta procesul diges­tiv, deci ar fi bine să mâncăm puțin și nimic, din ceea ce ne-ar putea irita intestinele.

Semnele cardinale:

BERBECII
fac bine dacă își dedică pri­e­tenilor o parte a weekend-ului. Discuțiile pot fi productive, la propriu și la figurat, vă pot veni idei lucrative ce pot fi puse în practică cu ajutorul amicilor. Energia vă mai scade, iar luni aveți nevoie de o alimentație ușoară.
RACII termină săptămâna de lucru cu luna în semnul lor, ceea ce-i face emo­țio­nali și dornici de-a sta acasă, alături de cei dragi. Duminică însă doriți să ieșiți să ve­deți o piesă de teatru, de exemplu. Luni după-amiază, re­ac­țiile dvs. la volan pot lăsa de dorit.
BALANȚELE se desprind mai greu de preocupările profesionale cărora le pot dedica multe ore pe final de săptămână. De duminică începând sunteți preocupați și de relațiile cu colegii sau/și de sănătate. Relațiile cu femeile pot fi destul de încordate luni seară.
CAPRICORNII au de-a face cu un par­­te­ner de cuplu dornic de afecțiune, vi­neri și sâm­bătă. Se poate însă ca interesele finan­ciare să vină pe locul întâi. Încercați să vă faceți timp și pentru partener. Luni s-ar putea să fiți irascibili la serviciu, mai ales cu colegele.

Semnele fixe:

TAURII
au nevoie să se împartă măcar în trei, pentru a-i mulțumi pe toți cei ce le revendică prezența, la sfârșitul săptămânii: prietenii, familia și partenerul. Dar se prea poate să vă petreceți timpul cu șefii, pentru a nu pierde șansa de-a vă lansa încă un pas înainte în carieră.
LEII, de obicei puși pe distracții, la sfâr­­șitul săptămânii simt mai degrabă ne­voia de-a petrece timp cu familia (vineri și sâmbătă). De abia duminică începeți să vă dezmorțiți, probabil sub influența unui partener cald și comunicativ. Luni vă poate ieși un proiect financiar.
SCORPIONII ar putea rămâne agățați de niște probleme profesionale, care pre­su­­pun consum emoțional. Cei din fa­mi­lie, dar și persoana iubită vă susțin, deci veți face față acestor solicitări. Luni veți simți cât de aproape vă sunt și prietenii.
VĂRSĂTORII sunt compania cea mai plăcută pentru partenerul de cuplu, de sâm­bătă până luni. Problema e că aveți și niș­te urgențe legate de carieră, care nu prea pot fi amânate. O chestiune bănească devine și ea presantă, luni, când ar trebui să fie finalizată.

Semnele mutabile:

GEMENII
care știu să-și joace bine căr­țile ar putea să primească sprijinul șefilor, pentru a-și continua studiile. Ori ar putea primi o însărcinare de serviciu care să implice o de­pla­sare. Dar mai întâi aveți de rezolvat o problemă cas­nică, probabil luni.
FECIOARELE pot întâmpina dificultăți în fructificarea unor proiecte personale, din pricina urgențelor profesionale. Colegii vă pot sări în ajutor, ajutându-vă să vă finali­zați totuși, luni, proiectul.
SĂGETĂTORII, ajutați de trecerea Lunii prin Leu, petrec momente plăcute, vineri și sâmbătă, care le ușurează presiunile lui Saturn. Ar fi bine ca, încă de duminică, să vă împărțiți cât mai eficient timpul, pentru a face față și problemelor familiale, și celor profesionale.
PEȘTII simt din plin, începând de du­mi­ni­că, reîntoarcerea Soarelui în zodia lor. S-ar putea ca luni să fie vorba mai mult des­pre partenerul dvs. de cuplu sau de afa­ceri, de­cât despre dvs., dar de marți încolo, vă revine nu doar energia, ci și tonusul emoționa