Săptămâna 11-17 martie

Tana Rosca
Zodia Peștilor se tot aglomerează: de duminică, lui Neptun, Mercur, Soarelui și asteroidului Chiron li se adaugă Venus. Micul benefic are toate șansele să facă ordine în harababura din Pești, deoarece în această zodie are multă putere (în termeni astrologici, spunem că se găsește în exaltare). Temerile ne­des­lușite ni se mai liniștesc și reușim să ne canalizăm ener­gia cu folos, în special în acțiuni artistice sau uma­nitare. Muzica ne poate ajuta mai mult ca ori­când să ne schimbăm stările neplăcute. Venus și Mar­te sunt într-un aspect tensionat, la începutul săptă­mânii, aspect ce poate fi traversat cu ușurință și chiar cu plăcere de cuplurile stabile, căci atracția fizică sporește. Pentru persoanele singure, însă, exis­tă riscul să se avânte într-o aventură fără sufi­cient dis­cernământ. Jupiter și Pluton, care se înțeleg ex­celent în perioada aceasta, promit mai ales semnelor de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) și într-o oa­re­care măsură și celor de apă (Rac, Scor­pion și Pești) o creștere a puterii indi­vi­duale, posibilitatea de-a acu­mula resurse considerabile sau măcar de-a re­zolva probleme care până acum au constituit o sursă serioasă de neplăceri.

Semnele cardinale:

Berbecii
prea temperamentali s-ar putea implica într-o aventură la serviciu, poate cu unul dintre șefi. Pare improbabil să fie ceva de durată și în plus ar putea trezi dușmănia unor colegi. Dacă rezistați ispitei, în schimb, puteți face progrese mari în carieră.
Racii care au un asociat de afaceri pot găsi cu ușurință susținere pentru un proiect de anvergură. Unii dintre dvs. pot porni cu succes un proiect alături de partenerul de cuplu și rudele dvs. Puteți fi tentați de o aventură sen­ti­mentală cu un coleg sau cu cineva întâlnit la drum.
Balanțele pot fi ajutate de cineva în­țe­lept să-și regleze problemele familiale ori să por­nească o bună afacere de familie. Creșterea popularității la serviciu vă face plăcere, dar vă poate atrage și cineva din cercul de prieteni.
Capricornilor începe să le crească pres­ti­­giul pornind de la anumite realizări din tre­cut, care la vremea aceea n-au fost apre­ciate cum se cuvine. Simpatia cu care sun­teți pri­viți în anturaj poate crește intensitatea bârfelor care se vehiculează pe seama dvs.

Semnele fixe:

Taurii
primesc vizita Lunii, în week­end, ceea ce îi relaxează și îi face deosebit de atrăgători în ochii celorlalți. Aveți multe drumuri de făcut la începutul săptămânii și multă lume de văzut, și lucrurile pot ieși foarte bine dacă sunteți atenți în trafic și moderați în exprimare.
Leilor nu le ies din cap, la sfârșitul săptămânii, anumite probleme legate de șefi sau carieră. Decât să vă consumați pur și simplu, mai bine le puneți pe hârtie. În privința afacerilor, e bine să fiți prudenți înainte de a semna contracte.
Scorpionii, mai liniștiți după ieșirea (provizorie) a lui Marte din semnul lor, pot petrece un final de săptămână romantic, alături de partener. De fapt, toate relațiile dvs. au un farmec aparte în acest interval, doar la începutul săptămânii comunicarea poate fi neclară.
Vărsătorii care petrec weekend-ul în fa­milie fac o alegere bună. Puteți face ale­geri bune și în privința banilor, doar că aveți multe oportunități și ar trebui să alegeți cu grijă ceea ce nu vă vine foarte ușor, căci la începutul săptămânii, unii s-ar putea să vă preseze.

Semnele mutabile:

Gemenii
au multe deschideri în carieră și noi oferte continuă să apară. Luna în semnul dvs., de luni până miercuri, vă face agitați și nici planeta dvs. guvernatoare Mercur nu e prea bine aspectată. Deci e mai bine să așteptați să vă lămuriți ce vreți cu adevărat.
Fecioarele au, pe de o parte, ocazia de-a relua o veche poveste de dragoste sau un proiect creativ. Pe de altă parte, dacă sun­teți în relații stabile sau un asociat de afa­ceri, puteți fi derutați de multitudinea de infor­mații.
Săgetătorilor le face plăcere să se vadă cu familia, rudele și prietenii, pe final de săptămână. De luni încolo însă, partenerul dvs. s-ar putea să se simtă neglijat și să bată din picior ca să-i acordați mai multă atenție.
Peștii care au beneficiat de compania echilibrantă a prietenilor, la sfârșitul săp­tămânii, se simt înviorați. Aveți însă grijă, că de luni până miercuri s-ar putea să apa­ră urgențe casnice, care vă pot afecta dis­po­ziția. Parte­nerul vă este întru totul aproape.