Săptămâna 13-19 mai

Tana Rosca
Luna în creștere ne permite să ne punem în prac­tică chestiunile concrete. Soarele, Mercur retrograd și Venus în Taur ne sprijină în de­mersurile practice. De semnat contracte încă n-ar fi timpul, de revizuit contracte, însă, da. În fe­lul aces­ta, putem stabili niște reguli mai avan­ta­joase, atât pentru câștigul de bani prin afaceri, cât și în privința profiturilor obținute de pe urma ac­ti­vităților ar­tis­tice sau legate de industria fru­mu­seții. Jupiter în miș­care directă stimulează, în ca­litatea sa de mare benefic, creșterea prosperității.

Semnele cardinale:

BERBECII
au de câștigat dacă amână călătoriile sau examenele pentru care nu se simt cu adevărat pregătiți. Chiar dacă acum perspectivele vi se par mai promițătoare, încă nu se întrevede succesul pe care îl vizați. Profesional, în schimb, vă merge grozav.
RACII obosesc mai puțin la serviciu, iar relațiile de muncă, la rândul lor, devin mai puțin tensionate. Sănătatea trebuie însă mo­nitorizată cu mare grijă în continuare. Vă pu­teți baza pe sprijinul partenerului și prietenilor dvs., din toate punctele de vedere.
BALANȚELE beneficiază din nou de spri­­ji­nul din umbră al unor persoane in­flu­ente sau culeg roadele unor fapte bune fă­cute dezinteresat. Vă sfătuim însă să păs­trați neutralitatea în situațiile în care membrii mar­canți ai grupului dvs. social se ceartă între ei.
CAPRICORNII care țin minte toate ofen­sele intră, iată, într-o perioadă iertătoare. Dușmanii dvs. ascunși însă nu trec prin aceeași perioadă, dar se pare că virtutea iertării este recompensată prin faptul că inamicii dvs. sunt din ce în ce mai ineficienți.

Semnele fixe:

TAURILOR
le merge atât de bine, încât n-au chef decât să stea liniștiți și să se bucu­re de viață. Asta ar fi o atitudine com­plet greșită, pentru că ați rata fructificarea multor șan­se. Dacă vă veți folosi creativitatea în scopuri lucra­tive, veți avea mult de câștigat.
LEII au mari șanse să crească profe­sional, mai ales dacă fac împreună cu șefii o evaluare a activității de până acum. Veți ști cu mai multă precizie care laturi ale activității dvs. se bucură de cea mai mare apreciere și veți putea pune accentul pe acestea.
SCORPIONII petrec momente nu doar plăcute, ci și deosebit de utile în compania partenerului de cuplu sau de afaceri. Din discuțiile purtate vă puteți da seama amândoi cum poate fi optimizată relația, respectiv colaborarea, în cazul asocierilor profesionale.
VĂRSĂTORII, de felul lor firi mai in­dependente, mai puțin legate de familie, re­descoperă plăcerea de a face parte din­tr-un grup restrâns, bazat pe legături de sânge. Doar obrăz­niciile rubedenilor dvs. mai tinere vă pot afecta în mod nesemnificativ aceste momente.

Semnele cardinale:

GEMENII
sunt în continuare supuși unor bombardamente agresive din partea parte­nerilor de cuplu sau de afaceri, dar își revin din pumni. Pe măsură ce vă desensibilizați, atacurile devin tot mai slabe. Fără știrea dvs., o mulțime de persoane vă iau partea.
FECIOARELE jubilează, cu marele be­nefic Jupiter direct în zodia lor. Mai ales că este susținut din plin de celelalte planete în semne de pământ. În traducere literară, inspirați nu doar simpatie, ci veți avea și dovezi con­crete că sunteți apreciați.
SĂGETĂTORII suferă mai puțin din ca­uza pre­zenței celor doi malefici, Marte și Saturn, în zodia lor, pentru că cei doi nu-și mai unesc forțele. În felul acesta, puteți să-i con­fruntați pe rând și să câștigați, dacă aveți su­fi­cientă încredere. Aceasta vă vine și din câștigurile materiale mari.
PEȘTII au în continuare nevoie de maximă precauție în relațiile cu șefii, deși aceștia nu le mai caută cu tot dinadinsul nod în papură. Sunt însă atenți la orice greșeală a dvs. Viața relațională, în schimb, nu lasă cu ni­mic de dorit.