SĂPTĂMÂNA 3-9 IUNIE

Tana Rosca
Sâmbătă, marea cruce mutabilă creează ten­si­uni, în special în viața nativilor din Gemeni, Fe­cioa­ră, Săgetător și Pești. Există persoane care îi pre­sează să ia decizii importante, pentru care unii nu se simt pregătiți. Rugați-i pe cei pe care-i res­pec­tați să vă ghideze și cereți și sfatul prietenilor, căci cu un astfel de ajutor, deciziile acestea, dintre care unele înde­lung amânate, se pot dovedi în scurt timp salutare. Luna nouă din Gemeni, din dimineața zilei de du­mi­nică, ne trezește pofta de joacă, umorul și un spirit ami­cal care ne ajută să trecem peste mici iritări pro­vocate de cei din jur. Idei grozave ne pot veni în seara de duminică, generate de sextilul Lunii cu Ura­nus, care ne per­mite să ne plănuim într-un mod ins­pi­rat eve­ni­mentele mai importante ale lunii. Mercur în Taur se confruntă, joi, cu Marte retrograd în Scor­pion, ceea ce se poate manifesta sub forma unor înțe­pă­turi verbale ce pot duce la reacții vehemente. Mai poate fi vorba și despre accidente, eventual sub for­mă de arsuri la nivelul brațelor. Și capul trebuie pro­tejat, dar și la condus, gradul de atenție trebuie să fie sporit.

Semnele cardinale:

BERBECII
suferă de lipsă de tact sâm­bă­tă, sau sunt atât de repeziți, încât condusul imprudent poate duce la accidente. E mai bine să stați acasă și să nu vă apucați de meșterit - obiec­tele metalice vă pot răni. Duminică vă înve­selesc amicii. Evitați, joi, discuții pe teme bănești.
RACILOR le recomandăm, mai ales sâm­bătă, să aibă grijă de sănătate. Vizate sunt oa­sele (în special genunchii), dinții și pie­lea. Ideile legate de sporirea veniturilor dvs., care vă vin duminică seara, merită reținute. Joi, prietenii și persoana iubită se pot certa între ei.
BALANȚELE care nu se au bine cu ve­ci­nii sau sunt certate cu persoane din an­tu­rajul lor obișnuit ar face bine să evite, sâm­bătă, escaladarea conflictelor. O ieșire cul­turală vă poate schimba în bine dispoziția, du­mi­nică seara. Certurile legate de bani pot fi urâte, joi.
CAPRICORNII s-ar putea sabota singuri, sâmbătă, dându-le apă la moară celor care le pândesc din umbră greșelile. Vă pot ve­ni idei originale cu privire la o afacere, duminică. Lăsați la o parte speculațiile la masa de joc, joi, și nu vă certați cu prietenii.

Semnele fixe:

TAURII
beneficiază de prezența lui Mercur, ceea ce îi ajută să comunice clar și eficient. E important acest avantaj, deoarece micul ma­lefic Marte retrograd e în semnul opus, predis­pu­nându-l pe partenerul de cuplu sau de afaceri la o atitudine belicoasă.
LEII comunică bine cu șefii și-și esti­mea­ză corect șansele în carieră. Sâm­­bătă, relația de iubire trece cel mai pro­babil printr-o furtună, dar duminică, prietenii vă pot ajuta să vă împăcați sau, dimpotrivă, să vă dați seama de ce relația nu mai era viabilă.
SCORPIONII, mânați de energia lui Marte retrograd întors în zodia lor, simt ne­voia să pună la punct raporturile de par­te­neriat, unde cred că au fost defavorizați. Se pare însă că partenerul este mai rezonabil decât dvs., lucru de care e bine să țineți seama, mai ales joi.
VĂRSĂTORII, zodia echivalentă cu principiul prieteniei, este amenințată de marea cruce mutabilă tocmai în acest do­meniu. E important să nu alimentați vechile ran­chiuni, pentru că rupturile ce intervin sâmbătă pot fi definitive. În dragoste, în schimb, merge bine.

Semnele mutabile:

GEMENII, cu micul benefic Venus ală­turi, trec mai ușor prin presiunile marii cruci de sâmbătă. Ar fi însă bine să țineți sea­ma că partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri trece și mai greu prin această încercare. Puteți să îl sus­țineți după Luna nouă din semnul dvs.
FECIOARELE, flancate de marele be­ne­fic Jupiter, fac față fără mari probleme crucii mutabile. Doar în privința relațiilor de familie trebuie să aveți grijă, sâmbătă. După Luna nouă de duminică, prindeți avânt în carieră. Joi ar fi bine să nu vă urcați la volan.
SĂGETĂTORII duc greul crucii mutabile pe umeri, căci în semnul lor se află marele ma­lefic Saturn, și încă în mișcare retro­gra­dă. E foarte posibil ca sâmbătă să vă simțiți singuri și ai nimănui. De duminică, însă, vă puteți da seama că partenerul vă înconjoară cu afecțiune.
PEȘTII nu văd clar ce se întâmplă, din pri­cina lui Neptun în semnul lor, prins în ma­rea cruce mutabilă. Riscul maxim pentru dvs. se regăsește în domeniul carierei, unde vechile gre­șeli pot ajunge la momentul scadenței. Familia vă ajută să vă mențineți echilibrul.