Săptămâna 24-30 iunie

Tana Rosca
Un aspect frumos și puternic înveselește cerul în această perioadă. Trigonul exact dintre ma­re­le benefic Jupiter și Pluton, stăpânul resurselor, poate adu­ce succese de toate felurile, de la câștiguri fi­nan­cia­re spectaculoase, la mai multă putere pe plan personal, social sau chiar politic. Cea mai slabă va­riantă pozitivă a trigonului constă în aceea că pu­tem găsi rezolvarea unor probleme ce până în mo­men­tul respectiv păreau insurmontabile. Aceste reu­șite nu se manifestă însă ca un capriciu al destinului, ci ca o urmare a unor de­mer­suri întreprinse în tre­cut. Primii serviți cu bilete câș­ti­gătoare sunt Fe­cioa­rele și Capricornii, urmați de Tauri. Urmează sem­ne­le de apă, Racul, Scorpionul și Peștii. Evident, Ju­pi­ter și Pluton au câte ceva pentru fiecare zodie, opor­tunitățile apar, însă fructificarea lor necesită un efort mai mare. Ultima zi a lunii îl aduce pe Mercur în Rac, unde se întâlnește cu Soarele și micul benefic Venus, semn că tot ceea ce întreprindem alături de membrii familiei noastre ne va prii. Tot pe 30, micul malefic Marte, planeta stăpânitoare a acestui an, revine în mișcare directă, iar cei care s-au uitat cu atenție la conflictele din viața lor și au lucrat asupra propriei lor agresivități pot găsi un mod constructiv de a-și pune la treabă energia.

Semnele cardinale:

BERBECII
trăiesc ultimele zile în care gu­vernatorul lor, Marte, merge de-a-ndoa­se­lea. Înainte de această răsucire, puteți fi ner­voși și nemulțumiți de chestiuni din trecut. Succesele pro­fesionale sunt cele care compensează tot acest stres.
RACII, cu micul benefic Venus în semnul lor, se simt mulțumiți și sunt bine dispuși. De joi încolo, vine și Mercur, și calitățile dvs. de povestitor sunt puse maxim în va­loare. O rudă prin alianță sau un amic vă poate facilita un parteneriat de succes.
BALANȚELE continuă ascensiunea pro­fe­sională. Relațiile cu șefii devin tot mai bune și/sau vă puneți în valoare creativitatea. Unii dintre dvs. pot obține roade neobișnuit de bune în urma unei afaceri de familie, care va putea fi extinsă. De exemplu, pot apărea investitori.
CAPRICORNILOR, Pluton le ridică min­gea la fileu. Energia pe care unii dintre dvs. au depus-o încă din 2008 pentru a atinge un obiectiv important își poate vădi rezultatele acum. E posibil să vă crească prestigiul și vă bucurați de asemenea de susținerea partenerului.

Semnele fixe:

TAURII
sunt și ei printre semnele pri­vi­legiate de trigonul Jupiter-Pluton. Unii din­tre dvs. își pot vedea apreciată creativitatea, la un nivel la care nici nu s-ar fi așteptat, alții pot întâlni marea iubire. Prietenii se bucură sincer pentru reușitele dvs.
LEII, care sunt solicitați să participe la acțiuni caritabile, ar trebui să o facă, chiar dacă nu se întrevăd beneficii imediate. O problemă de sănătate vi se poate rezolva într-o manieră aproape miraculoasă. Nu v-ar strica o schimbare de look.
SCORPIONII mocnesc o serie de ne­mul­țumiri din trecut, de care par să nu se mai poată desprinde. În situațiile în care tre­buie să trageți linie, e mai bine să nu izbucniți. Găsiți un sprijin redutabil printre prieteni.
VĂRSĂTORII reușesc cumva să scape de efectele acțiunilor celor mai turbați din­tre dușmanii lor ascunși. Ba, printr-o răs­tur­nare dramatică a situației, se poate dovedi că aveți chiar de câștigat în urma acelor intrigi. Țineți-vă nervii în frâu până joi, față de șefi.

Semnele mutabile:

GEMENII
fructifică din plin o nouă ocazie de câștig. De joi încolo, însă, pot să apară și altele, tot lucrative. O investiție care v-a to­cat nervii ani de zile poate să explodeze pur și simplu într-o afacere de toată frumusețea, fără să trebuiască să mai faceți ceva.
FECIOARELE, cu marele benefic Jupiter în semnul lor, nu trebuie decât să-și des­chi­dă portofelul, pentru ca banii să sară în el. Puteți câștiga până și prin speculații, deși de obicei pe dvs. zeița Fortuna nu vă favorizează. Tot acum se poate împlini și o poveste de iubire.
SĂGETĂTORII se pot aștepta la o creștere în funcție, însoțită de o sporire substanțială a veniturilor salariale. Unii pot beneficia de o moștenire, în urma căreia nu mai au ne­vo­ie să muncească. Feriți-vă însă, până joi, de uneltirile unor bărbați invidioși pe norocul dvs.
PEȘTII primesc, nu doar sprijin afectiv din partea partenerului, ci și impulsul de a abor­da cu mai multă lejeritate și optimism, pro­blemele care-i frământă. Și prietenii vă în­deamnă să aveți mai multă încredere în forța dvs. pro­prie, dar vă pun la îndemână și resursele lor.